Komentowana treść: Amiwest 2022 - podsumowanie
[#31] Re: Amiwest 2022 - podsumowanie

@Amig_OS, post #16

NIE KOMPROMITUJ SIĘ.

Podejście pecetowe ma MorphOS który ucieka na platformę PC.

Jest UAE, był Amitlon a teraz będzie PC-MorphOS.

Nie znam cie ale przypuszczam, że jesteś dorosły facet a oburzyłeś się jak amigowy nastolatek w latach 90-tych na aluzję do PC szeroki uśmiech
A już ostatnie zdanie, porównujące emulacje do systemu operacyjnego, sugerują że jednak peron już dawno ci odjechał.
I na koniec, ale jak sobie radzisz z faktem, że używasz w swojej Amidze PECETOWEJ karty graficznej
3
[#32] Re: Amiwest 2022 - podsumowanie

@stefkos, post #21

Ten punkt to porazka, ale pewnie ciezko sie przyznac uzytkownikom AmigaOS4:

Właśnie, co to jest ten cały:

niezależnym systemem operacyjnym "wymagającym AmigaOS 4.1

Bo ze zdania już wynika że nie jest niezależny, a jeśli jeszcze mają dodawać gorszy soft niż w oryginale, to ja nie rozumiem po co.
[#33] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#34] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#35] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#36] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#37] Re: Amiwest 2022 - podsumowanie

@SzaryWilk, post #30

W porównaniu do klasyka ng to bieda (dla osób które nie grają) gdyż...?
Jakieś argumenty czy tylko tupiemy nóżką?
[#38] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#39] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#40] Re: Amiwest 2022 - podsumowanie
Obejrzałem zapis pierwszego dnia imprezy. Byłem przekonany że stary dysk w odtwarzaczu mi pada, na koniec pojawiło się jednak wyjaśnienie że urywana transmisja to wina problemów z dostępem do sieci. Dziwne że niby tacy technicznie obyci weterani nie potrafią ogarnąć takich prostych rzeczy. Druga sprawa - Robert Mical ewidentnie ma problem natury ekhhm.... zdrowotnej Gdy zaczął się domagać drugiej kolejki - odpuściłem sobie i przeskoczyłem do następnej prezentacji.
[#41] Re: Amiwest 2022 - podsumowanie

@niebuszewo, post #40

Miejscówka na AmiWest jest znana z tego, że tam dostęp do internetu jest dziadowski. Dziwi trochę fakt, że przez tyle lat nikomu nie udało się tego problemu rozwiązać (choćby przez zmianę miejscówki), ale najwyraźniej nie jest to jakaś istotna sprawa dla odwiedzających.
[#42] Re: Amiwest 2022 - podsumowanie

@luk, post #31

I na koniec, ale jak sobie radzisz z faktem, że używasz w swojej Amidze PECETOWEJ karty graficznej

Ale że niby używa w Amidze 1200/4000 z Mediatorem czy w pecetopodobnym komputerze opartym o procesor PowerPC?
[#43] Re: Amiwest 2022 - podsumowanie

@Jacques, post #42

Zapytałbym co to znaczy "pecetopodobny" gdyby nie to że to zniosło by to dyskusję w niekontrolowanym kierunku, więc się powstrzymam.
2
[#44] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#45] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#46] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#47] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#48] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#49] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#50] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#51] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#52] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#53] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#54] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#55] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#56] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#57] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#58] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#59] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#60] Re: Amiwest 2022 - podsumowanie

@SzaryWilk, post #56

No nie jestem ;).Pokazali niedziałający tabor ;) to jak nazwiesz takich ludzi.

Pozazałem Ci już zdjęcia starych Amig i Commodorków, to teraz masz inne fotki z tegorocznego Amiwest, z Taborem w akcji link
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem