Komentowana treść: Cytadela Universe
[#61] Re: Cytadela Universe

@michalmarek77, post #59

Sprawdziłem na moim tanim tv Sharp 50”, szpil ogólnie się odpala ale za cholere nie wiem jak sterować z pilota, a klawiatury nie będę podłączał do televizorni.

1
[#62] Re: Cytadela Universe
Zastanawia mnie jedno - gram sobie w przeglądarce i dwa razy z rzędu utknąłem na drugim poziomie w miejscu gdzie się teleportowałem i nie mogę iść dalej (w tej lokacji jest trochę korytarzy i dwoje zamkniętych drzwi, których nijak nie da się otworzyć). Przeszedł ktoś w przeglądarce dalej niż do 2 poziomu?
[#63] Re: Cytadela Universe

@recedent, post #62

Sam sobie odpowiadam - błąd występuje kiedy przełączymy przełącznik po prawej. Wtedy ten po lewej znika, a my jesteśmy uwięzieni. Jeśli przełączymy ten po lewej, to prawy znika, a plansza da się ukończyć.

2
[#64] Re: Cytadela Universe

@recedent, post #63

Ja już jestem w połowie. Czasem trzeba coś zamknąć, żeby gdzieś otworzyćOK. Niektóre poziomy są naprawdę dłuuugie. W jednym z nich spędziłem prawie 40min.
[#65] Re: Cytadela Universe

@marggines, post #30

Tu masz box: link
[#66] Re: Cytadela Universe

@AD99, post #64

W miejscu, które pokazuję jest ewidentny błąd w projektowaniu poziomu. Po przełączeniu prawego przełącznika nie da się już nic zrobić. Lewy znika i klops, możemy się tylko błąkać korytarzami między jednymi a drugimi zamkniętymi drzwiami.
1
[#67] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#68] Re: Cytadela Universe

@-tbn-, post #65

Chyba ze w starych złotych ;)
[#69] Re: Cytadela Universe

@-tbn-, post #65

Przecież nie da się wydobyć tej gry z pokoju bez klamek
1
[#70] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#71] [post oznaczony jako OT] wyświetl
[#72] [post oznaczony jako OT] wyświetl
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem