@Mufa,
post #75
No to jedziemy dalej :)
Ile jest warta teraz nie probuje zgadywac, narazie nikt nie sprzedaje ani nikt nie kupuje a ja nie jestem wrozbita.
Hmm, a ostatnie ruchy majace na celu niewywiazanie sie z umowy z Genesi to co bylo?
Oczywiscie Ty doskonale wiesz ze nie jest warta ani centa.
IMO warta jest moze 2-3tys sprzedanych sztuk sprzetu. Na wiecej ja nie wyceniam. A wedlug Ciebie ile jest warta?
Nie wiedzialem ze dla Ciebie wyznacznikiem wielkosci systemu jest dzialanie badz nie Magellana.
Magellan jest dla mnie jednym z najlepszych programow jaki powstal na AOSa.
Pomijajac juz fakt ze ten nieszczesny Magellan i tak pojawi sie w natywnej wersji dla AOS4,
Pojawi sie, albo i nie pojawi (juz Hyperion go mial robic) - pogadajmy o tym co jest.
to raczej o wielkosci systemu powinien swiadczyc fakt ze dany system moglby sie bez tej nakladki spokojnie obyc.
O, to WB z OS4 ma taka funkcjonalnosc jak Magellan, badz chocby Ambient 1.41?
Oczywiscie w przypadku MOSa ktoremu brakuje niektorych rzeczy znanych juz od czasow WB 1.2,
Hmm, MOSowi (mowimy o tym co jest publiczne caly czas) do kompletu amigowosci brakuje skonczonego Arexxa i biblioteki AmigaGuide. Mozesz podac inne elementy?
Coz tego ze w niektorych elementach MOS pcha stary AOS o krok do przodu, kiedy w innych daje dwa kroki do tylu.
Czekam na liste.
A wogloe powiedz mi co to za twor, w polowie komercyjny, w polowie na GPL, polowa developerow odeszla, druga polowa nie wie czy ma robic MOSa na pegaza czy moze na ... samochody osobowe
Ktos pisal wczesniej o mocno skrzywionym poczuciu humoru? ;)
No tak Kiero powiedzial ze byl sportowany z innych zrodel i juz masz powod do smiechu.
Z calym szacunkiem dla Kiera, ale niestety musze Cie zmartwic...
Belkot na temat VBA
Ok, wiec tlumaczmy (powiedz jak przestaniesz nadazac to jeszcze raz wytlumacze). VBA sam skompilowalem sobie z rok temu. Wystarczyly includy do PowerSDL i ze 2 zmiany w kodzie. I dzialal, ale wolno i jakies drobne problemy z kolorami w PowerSDLu wyszly, wiec podobnie jak kilka innych osob co kompilowaly go nie wypuszczalem portu bo nie widzialem sensu. Pozniej pojawil sie wszedzie otrabiony port VBA na OS4. I wtedy pomyslalem, ze moze cos sie zmienilo, wiec znowu zassalem zrodla z CVSa i skompilowalem po kilku zmianach. I wiesz co - dalej na Peg1/G3 dziala wolno. Pozniej inni programisci wypuscili swoje porty (rowniez bedace kompilacja z CVSa), bo na portalach pojawily sie lamenty, ze na OS4 jest a na MOSa nie ma. I wiesz co - dalej sa one powolne i nie widze sensu w ich uzywaniu. Wiec jednak OS4 mial wplyw na pojawienie sie VBA na MOSa, ale bynajmniej nie chodzi o pomoc kodami z wersji OS4 a lament userow.
Naprawde tak to Cie smieszy, a moze po prostu szukasz pretekstow aby zamaskowac swoje chamstwo ?
O, fajnie. MiniQ to smarkacz a ja zostane chamem? Cool