Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#61] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #59

Myslisz, obywatelu, (hahaha) ze sie tak latwo poddamy? NEVER!! AMIGA RULEZ!!
[#62] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #59

jak to mówia w prowincji moskiewskiej - podozdam... uwidim...
[#63] Re: Rekiny internetu

@ako, post #61

hm... ja wiem! bedziecie twaradzi i sie nie dacie tak latwo... i dobrze! lubie gre do konca :)

panowie - jasna strona mocy jest z nami!!!

KU CHWALE!

[#64] Re: Rekiny internetu

@recedent, post #62

Właśnie rozpoczeliśmy intensywne prace nad nową wundervafen która zapewni nam zwycięstwo.
Najbliższy wtorek będzie początkiem końca WRP
[#65] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #59

no coz... WRP to potega...

Pod wzgledem ilosciowym pewnie tak... :)
[#66] Re: Rekiny internetu

@Goramo, post #64

oo tak... jestem starasznie ciekaw co to liski wymysliliscie :) juz nie moge sie doczekac... wtorku!

mam nadzieje ze to bedize mocniejszy wstrzas niz po "wojnie totalnej"

[#67] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #63

Dokopalismy tlenowcom, dokopalismy gifowcom, to i WRPowcom dokopiemy...
[#68] Re: Rekiny internetu (uwaga!)

@recedent, post #62

Pragne oswiadczyc, iz jezeli ktos ma neostrade/inne urzadzenie ze zmiennym ip i chce sprawdzic jak dziala rozlaczanie ;), ale brakuje mu adresow e-mail, to podaje swoje (kazde zgloszenie potwierdze):
AMario (at) wp.pl
MarioTechno (at) wp.pl
MarioTechno2 (at) wp.pl
MarioTechno3 (at) wp.pl
MarioTechno4 (at) wp.pl
MarioTechno5 (at) wp.pl
MarioSob2000 (at) yahoo.co.uk
Pozdrawiam towarzyszy broni! :)
[#69] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #66

Na wszelki wypadek moze zorganizujmy akcje charytatywna "pomozmy Wielkiej RP", wiecie jak jest...
[#70] Re: Rekiny internetu

@ako, post #67

Panowie, nie zdradzać strategii na forum :D Na IRC-u i innymi metodami trzeba się kontaktować.

Ja jutro z roboty będę atakował. Jak będzie trzeba to sobie chyba komórkę pre-paida kupię i całą kartę wystukam.

Let's vote!
[#71] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #59

Jakos nie wierze w tak wielki zryw i taka nagla ochote do glosowania. Mysle, ze ktos sie bawi dynamicznym IP i aliasami. Tak samo zreszta mysle o tych wczorajszych naszych 200 glosach, ktore nagle w ciagu kilku minut na nas spadly jak grom z jasnego nieba. Glosowanie w sieci jest bez sensu. :) To nawet nie jest sztuka oszukiwania jak w pokerze - to jest sztuka mozliwosci jakie ktos tam ma i checi poswiecenia na to czasu. Jak wasze glosy beda rownomiernie przyrastaly przez caly czas to odszczekam to co powiedzialem, a jak nagle walnie 400 glosow, a potem przez pare godzin nic to bede dalej uwazal, ze to jeden wielki szwindel jakis "hakjerow". :)
[#72] Re: Rekiny internetu

@ako, post #69

Jak bedzie koncert z tej okazji to ja moge zaspiewac "Amiga for You". :)
[#73] Re: Rekiny internetu

@ako, post #37

Zdyskfalifikujmy WRP!!!! To przecież nie jest serwis informacyjny, tylko humorystyczny!!!
[#74] Re: Rekiny internetu

@mailman, post #70

Racaj n aIRC listach i gg a nie na forum mowic jak ich rozwalimy

[#75] Re: Rekiny internetu (uwaga!)

@Mario, post #68

Juz głosuje potwierdzaj tylko

[#76] Re: Rekiny internetu

@mailman, post #70

Racaj n aIRC listach i gg a nie na forum mowic jak ich rozwalimy

[#77] Re: Rekiny internetu

@mailman, post #70

ok widze ze chba nie rozmumiecie o co chodzi...

wasze szanse na wygranie sa znikome!! po co wydawac po 30 zl na sms'y jak i tak to wam nic nie da! jak w morde strzelil to nas jest 'pincet' razy wiecej i ni joy'a nie dacie rady!

ja bym wola do dziewczyny wyslac wiadomosc zeby grzala posciel.. :P

[#78] Re: Rekiny internetu (uwaga!)

@Mario, post #68

hahha moje tez... stary prosze moje tez!! :)

[#79] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #77

Ty WY, obywatele szanowni nie rozumiecie o co chodzi... nie ma goscia nad AMIGOWCA. Dokopiemy wam. Poczekajcie do wtorku, poczekajcie do konca konkursu... Amigowiec potrafi
WRP jest juz trupem
[#80] Re: Rekiny internetu (uwaga!)

@Mario, post #68

Na 1 trzy nie mogłem oda cgłosu ktos juz pewnie oddał przedemną ;)

[#81] Re: Rekiny internetu

@MDW, post #71

eeeeh masz tracje :( niestety :/

[#82] Re: Rekiny internetu

@ako, post #79

Nie róbcie czata z wątku.

[#83] Re: Rekiny internetu (uwaga!)

@c_s_p, post #78

Maria, blad! Teraz kazdy moze zaglosowac i potwierdzisz nieswiadomie glos nie na PPA!! Nie potwierdzaj nic lepiej od teraz!! :)
[#84] Re: Rekiny internetu

@shg, post #73

Jaki? Humorystyczny? Robisz sobie jaja z pogrzebu, czy postanowiłeś im komplementa zapodać?
[#85] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #77

A ty myslisz, ze my tak SMSami walczymy? Pffff... No chyba zartujesz. Owszem - od czasu do czasu sie cos tam wysle ale bez przesady. Od czego sa kumple na calym swiecie, od czego jest dynamiczne IP, po kilkanascie kont albo aliasy. :D

A tak poza tym my mamy kasy jak lodu. Zobacz ile kosztuje sama plyta glowna do AmigiONE albo Pegasosa. Za to mozna miec peceta na ktorym juz mozna nawet latac. ;)

A SMSow do panien wysylac nie musimy - panny sa zsieciowane i informacje o tym, ze maja zaczac grzac posciel odbieraja w YAMie albo AmiGG.
[#86] Re: Rekiny internetu (uwaga!)

@ako, post #83

Jak by ktoś miał jeszcze alisy na zbciu to prosze emailem na pewno zagłosuje na forum prosze nie pisać bo wróg korzysta

[#87] Re: Rekiny internetu (uwaga!)

@ako, post #83

Sorry, ofkors Maria = Mario :) Tak szybko wklepywalem literki ze nie zauwazylem bledu :D
No i nastepnym razem takie rzeczy to na IRC'a, GG czy tez listy dyskusyjne wysylac, coby wrogowi nie pomagac przypadkiem :)
[#88] Re: Rekiny internetu

@LeMan, post #84

LeMan napisał(a):

Robisz sobie jaja z pogrzebu

Wlasnie i to z waszego!! co za postawa... mam nadzieje ze inni amigowcy beda twardzie stac na starazy "prawdy"... ale czy to nie jest przypadkiem cos takiego jak poszukiwanie sw grala? mowi sie duzo nawet czasem cos sie zrobi w tym kierunku ale czy komukolwiek sie uda zrealizowac postanowienia?

ehhh poanowie... dajcie pokoj!

[#89] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #77

My nie musimy do nich nic wysyłać, aby grzały pościel, bo to one grzeją nas... do boju.

Do boju, rodacy, do boju. Odsiecz nadejdzie w nocy. Zobaczycie
[#90] Re: Rekiny internetu (uwaga!)

@ako, post #87

coby wrogowi nie pomagac przypadkiem

A niby dlaczego nie pomagać wrogowi? Kiedyś słyszałem coś takiego: "piłę, młotek, hebel daj wrogowi, niech sam sobie trumnę zrobi"

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem