Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#121] Re: Rekiny internetu

@H_K_patriota, post #110

A co to za jakiś koncert życzeń ? (drzewka ci sie nie podobają.... ). Może jeszcze zupa była za słona, co? Zapominacie ludki z WRP, ze to nie jest wasza piaskownica! Z resztą I TAK WAS ZGNIECIEMY! PPA RULEZ!

p.s. jutro doładowuje POPa! :D

[#122] Re: Rekiny internetu -> ann.lu ??

@H_K_patriota, post #116

Nie, żebym się czepiał, ale... Tak z czystej ciekawości: jeżeli wy jesteście tacy super, to czego właściwie kolego obywatel szukacie na tym beznadziejnym PPA?
[#123] Re: Rekiny internetu

@Xiądz Biskup, post #102

Widze ze ORGAN PROPAGANDY macie rozwiniety :)
[#124] Re: Rekiny internetu

@nelson, post #123

I to jest JEDYNY organ, który sie u nich rozwija
[#125] Re: Rekiny internetu

@Pawel, post #33

U mnie trwa to ok 20 sekund (nie resetuję modemu tylko rozłączam się na chwilkę programowo). I bez tego życia (tzn. życia w lutym) ;) sobie nie wyobrażam. :)

[#126] Re: Rekiny internetu -> ann.lu ??

@LeMan, post #122

ohh LeMan... jak zawsze musisz sie glupio pytac. po prostu milo jest znac "wroga". qcze! ja tu z czyswtej ciekawosci wpadlem :) i widze ze jest kilku fajnych ludzi... nie LeMan!?

je LUDIZE czy jego xywa nei brzmi tak... jakby z francji?hehee

[#127] Re: Rekiny internetu

@LeMan, post #124

hahahhahaa... dobre LeMan... tylko szkoda ze takie oklepane. tak to moze bym cie gdzie wyslal z tym textem, co? jeszcze bys cos wygral...

[#128] Re: Rekiny internetu

@Kamul, post #125

Ja mam neo w switchu dsl i musze za każdym razem ten switch wyłaczać i włązcać ale co tam nazbierłem juz razem z moimi aliasami ok 30 musze dobrze policzyć ael od jutra rana codziennei bedzie odemnie ponad 30 głosów szło

[#129] Re: Rekiny internetu

@R-Tea, post #111

Wystarczy się rozłączyć. Połączysz się ponownie i już świeżutkie IP. :)

Jak tak dalej pójdzie, to te świeżutkie IP coraz częściej będą się okazywały "zużyte"... ;)

Panowie, powiecie mi co jest grane? Piszę wyraz "świeżutki" przez "z" z kropką, a te jest uparcie podmieniane na "rz". Dobrze, że przed wysłaniem "podgląd" dałem, bo było by na mnie... :)
[#130] Re: Rekiny internetu -> ann.lu ??

@c_s_p, post #126

Z czystej ciekawości??? Hm, a ja odniosłem wrażenie, że po prostu nawet na waszym forum mają go już dosyć ;) Męczący jest człowiek, wie o tym?

widze ze jest kilku fajnych ludzi...

Owszem, nawet więcej niż kilku. Ale to ci "miejscowi" :) A jeśli chodzi o mnie, ja już mu dziękuję. Dobranoc.

[#131] Re: Rekiny internetu

@Pawel, post #128

Nie ma co Wielka i tak wygra... :(
Widzicie ile oni tam mają obywateli ???
Ponad 17 o00 - każdy po 1 głosie i juz jest 17 o00
Szkoda się babrać i podejmować nierówną walkę
[#132] Re: Rekiny internetu

@Pawel, post #128

chba wysle do redakcji rekina screeny z wasego forum z wypowiedziami co wy tu robicie!!! hahaha...

wydaje mi sie ze za cos takiego moga (i musza) zdyskwalifikowac witryne... a szkoda!

[#133] Re: Rekiny internetu

@grxmrx, post #1

Wielka Rzeczpospolita wygra musi :( - te 17 o00 ludzi zrobi swoje
Ich jest za wiele ... nie opłaca się podejmować z góry przegranej walki ..
[#134] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #132

[#135] Re: Rekiny internetu

@Ambroży, post #133

... oj nie moge...
[#136] Re: Rekiny internetu

@Ambroży, post #131

Pewnie jesteś tajnym agentem z WRP wynajętym aby zniszczyć naszą motywację?...

Już kilka razy się tu przewalało, że na pewno nie wszyscy z WRP będą głosować. Ludzie, nie poddawajcie się! Pokażmy ile PPA dla nas znaczy!

[#137] Re: Rekiny internetu -> ann.lu ??

@LeMan, post #130

milej nocy! mam nadzieje ze jutro sobie pogadamy... ale jakos bardziej tresciwie niz dzis... heheh nara

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem