A co to za jakiś koncert życzeń ? (drzewka ci sie nie podobają.... ). Może jeszcze zupa była za słona, co? Zapominacie ludki z WRP, ze to nie jest wasza piaskownica! Z resztą I TAK WAS ZGNIECIEMY! PPA RULEZ!
Nie, żebym się czepiał, ale... Tak z czystej ciekawości: jeżeli wy jesteście tacy super, to czego właściwie kolego obywatel szukacie na tym beznadziejnym PPA?
U mnie trwa to ok 20 sekund (nie resetuję modemu tylko rozłączam się na chwilkę programowo). I bez tego życia (tzn. życia w lutym) ;) sobie nie wyobrażam. :)
ohh LeMan... jak zawsze musisz sie glupio pytac. po prostu milo jest znac "wroga". qcze! ja tu z czyswtej ciekawosci wpadlem :) i widze ze jest kilku fajnych ludzi... nie LeMan!?
je LUDIZE czy jego xywa nei brzmi tak... jakby z francji?hehee
Ja mam neo w switchu dsl i musze za każdym razem ten switch wyłaczać i włązcać ale co tam nazbierłem juz razem z moimi aliasami ok 30 musze dobrze policzyć ael od jutra rana codziennei bedzie odemnie ponad 30 głosów szło
Wystarczy się rozłączyć. Połączysz się ponownie i już świeżutkie IP. :)
Jak tak dalej pójdzie, to te świeżutkie IP coraz częściej będą się okazywały "zużyte"... ;)
Panowie, powiecie mi co jest grane? Piszę wyraz "świeżutki" przez "z" z kropką, a te jest uparcie podmieniane na "rz". Dobrze, że przed wysłaniem "podgląd" dałem, bo było by na mnie... :)
Nie ma co Wielka i tak wygra... :(
Widzicie ile oni tam mają obywateli ???
Ponad 17 o00 - każdy po 1 głosie i juz jest 17 o00
Szkoda się babrać i podejmować nierówną walkę
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.