Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#91] Re: Rekiny internetu (uwaga!)

@ako, post #87

eee tam! moze mowic i tu! nam i tak to nie jest potrzebne!

heheh ale milo sie robi ze nie widzicie w nas przeciwnika i walicie takie rzeczy na forum :P (jak prawdziwi przyjaciele - naprawde)

[#92] Re: Rekiny internetu

@grxmrx, post #1

mam pytanie! jak zrobic tak by nie trzeba bylo na tym forum ciagle przesowac sie na dol... tylko tak by mi wyswietlalo chociasz polowe albo najlepiej sam dul tego watku?

[#93] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #88

Kto ma dać spokój bo na pewno nie MY, MY sie nie poddamy nie znasz nas

[#94] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #92

W tym celu nalezy napisac maila do ministerstwa przewijania stron WWW oraz oddac 100 glosow dziennie na PPA
[#95] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #92

Na sam dół przesuniesz klawiszem end na klawiaturze jak na razie ;)
A tak na poważnie to jeszcze nie ulepszyłem interfejsu forum, nie było dotychcasz priorytetu do tego, mam też inne skrypty, równie ważne na głowie. Wiem jak ulepszyć, ale na wszystko potrzebny jest czas.

[#96] Re: Rekiny internetu

@Pawel, post #93

masz racje... nie zanm! (moze i szkoda) ale czy wy naprawde nie widzicie ze ta "zabawa" jest juz skonczona!

czy probowales kiedys otworzyc parasol w du... (tam) - mowi sie ze to jest niemozliwe... ale jak ty to zrobisz, stary, bedize moim osobistym guru! i zaczne glosowac na ppa!

[#97] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #88

A może byś tak w końcu oprzytomniał? Jeżeli nie zauważyłeś, to informuję, że jeszcze nie prowadzicie, więc nie rób scen.
[#98] Re: Rekiny internetu (uwaga!)

@Pawel, post #80

Mozna latwo rozpoznac po adresie, ze jest to adres na PPA, nie martwcie sie, bede czujny... a jutro zaloze kolejnych tysiac kont :D
[#99] Re: Rekiny internetu

@grxmrx, post #95

hehehe 100 glosow :) nie ma sprawy.. musze powiedziec to zespolowi siatkarek ze szwecji zeby zaczely wysylac... fajne las... dziewczyny

co do end.. thx nie wiedzialem :)

wlasnie mozesz cos z tym forum zrobic.. te listy sa strasznei dlugie :)

[#100] Re: Rekiny internetu

@LeMan, post #97

uuuu.. przepraszam! tylko nie krzycz! ałłłł

ja tu chcialem sobie z wami porozmawiac bo ja tez jestem poniekad fanem amigi...

[#101] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #96

Spokojnie ;) Dla nas jest to przede wszystkim promocja Amigi i strony. Zabawa swoją drogą, jestem pewien że morale nie spadnie.
WRP jest można powiedzieć znaną stroną więc ten konkurs nic wielkiej rzeczpospolitej nie daje właściwie poza zabawą i znalezieniem wroga ;)
Czyli nic nie zyskujecie, nawet przy jakiejś wygranej czy nie, nic nie zyskujecie, nadal mapka jest tak samo pokolorowana na czerwono jak była.

Bardziej poważnie to co to w ogóle za konkurs gdzie w regulaminie napisane jest "Celem konkursu jest ocena walorów estetycznych i funkcjonalnych projektów internetowych" a tak naprawde liczy się ilość oddanych głósów.Tzn. wiecie, ja to widze od początku, ale teraz chciałbym schłodzić nieco ten czat (a nie lubie jak z forum robi się czat...).
Jakie to walory by były brane pod uwagę, na pewno są ładniejsze strony niż PPA pod względem wyglądu na przykład...

[#102] Re: Rekiny internetu

@LeMan, post #39

Kliniczne, czy nie; wygramy :D
Lepiej od razu sobie odpuście; po co walczycie, skoro jesteście bez szans?

[#103] Re: Rekiny internetu

@Xiądz Biskup, post #102

Xiądz Biskup napisał(a):

> Lepiej od razu sobie odpuście; po co walczycie, skoro jesteście
> bez szans?
Szanse mamy i to spore uwierz mi, wiem co mówie własnie oddałem 8 głosów dzieki za alissy wszytkim

[#104] Re: Rekiny internetu

@Xiądz Biskup, post #102

ooo nieee..... Kolejny pan "wojna psychologiczna"... Nie mozecie po prostu podgladac? Musicie komencic bez sensu? Aj waj...
[#105] Re: Rekiny internetu

@Pawel, post #103

i oby tak dalej Paweł! bo mi się kasa na komórce skończyła. ale jutro doładuję i jazda :D
[#106] Re: Rekiny internetu

@R-Tea, post #105

Mam juz 20 nowych alisaów z którcy cały czas puszczam głosy dzieki ludzie !!!!!

[#107] Re: Rekiny internetu

@grxmrx, post #101

jasne masz racje :) ponownie!!! (jak Ty to robisz? :))

niestety to nie jest glosowanie za str "lepsza" pod jakims tam wzgledam... to glosowanie po prostu sprawdza ilu ludzi tak naprawde utorsamia sie z witryna do ktorej zaglada...

ok. mam nadzieje ze walka bedize rowna i bez cheatowania czego kolwiek :D

[#108] Re: Rekiny internetu

@ako, post #28

ooooo! to tak!? no to jutro jak pojadę do pracy to wezmę się ostro do "roboty" ;)
bo tam jest właśnie neostrada :D
[#109] Re: Rekiny internetu

@recedent, post #104

sranie w banie z tymi bez szans i wogole... co ztego ze ich jest 16000 , jak znajac ycie zapal maja slomiany... amy tutaj nie kosmiczne wyniki mamy ale regularne chociaz...
[#110] Re: Rekiny internetu

@c_s_p, post #99

;) ogólnie te drzewka są takie jakies ... ;) Może byście ulepszyli to graficznie :) eheheh

[#111] Re: Rekiny internetu

@Pawel, post #30

am pytanko odnośnie Neo. bo jutro w pracy chcę się pobawić:

trzeba po prostu robic offline -> online czy w ogóle $win cały resetować?

jak to drugie to uuuuggghhhhh..... wiecie ile czesu mi to sie uruchamia? jakby 3 kilo kawy mielił....
[#112] Re: Rekiny internetu -> ann.lu ??

@grxmrx, post #1

A może by ktoś napisał jakiś ładny tekst i umieścił na ann.lu? Instrukcję dotyczącą głosowania widziałem na morphzone...

[#113] Re: Rekiny internetu -> ann.lu ??

@Marek Szyprowski, post #112

No to copy instrukcje potem wklej instrukcje i bedzie ok tam jest wszytko co potrzeba :)

[#114] Re: Rekiny internetu

@Pawel, post #42

POPIERAM GORĄCO I W 100000% PROCENTACJ !!!!

NASI SZNOWNI REDAKTORZY!!!
ROZEŚLIJCIE MEJLE!!

[#115] Re: Rekiny internetu -> ann.lu ??

@Pawel, post #113

a czy nie wydaje wam sie ze to nie jest tak do konca fair play? no dobra wiem ze tonacy chwyta sie wszystkiego :D

powodzenia :P

[#116] Re: Rekiny internetu -> ann.lu ??

@c_s_p, post #115

Ja wiem. Oni chcą się z niami z asymilować i w końcu sami zaczną na nas głosować :0 oni chcą do nas dołączyć i być tak super jak my :D

[#117] Re: Rekiny internetu -> ann.lu ??

@c_s_p, post #115

Oni z ann.lu korzystaja czasmi z naszego portalu jak ludzie z całego świata czsami cos zciagaja od nas a pozatym są również amigowcami możesz sam sprawdzić wieć jak najbardziej jets to fair play a nawet bardziej niż wołanie kolegów nie majacych nic wspólnego ze stronką do głosowania.

[#118] Re: Rekiny internetu

@R-Tea, post #114

o już odgapiają. Nie moja wina że nasze ministerstwo ma 280 IQ. Wy na to byscie niewpadli

[#119] Re: Rekiny internetu

@H_K_patriota, post #118

No tak, w sumie 280 ma cały sztab

[#120] Re: Rekiny internetu -> ann.lu ??

@H_K_patriota, post #116

No pewnie że chcę do Was dołączyć.
01.III.2005 Do Was dołącze.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem