tak sobie czytam kolejne posty niektorych nawiedzonych obywateli i widze ze na razie to oni potrafia tylko klapac jadaczkami. ze wrp zwyciezy, ze maja tylu obywateli itd. to juz nawet nie jest zabawne. niektorzy bywalcy wrp za bardzo wczuli sie w swoja nierzeczywistosc;)
no nie... ja jeszce torszke po patrze! a zegnalem sie z LeMan'em.. fajny z niego joy! tylko troszke pierniczy glupoty.. cos tam ze PPA wygra i wogole :P
Rozejrzyj się, na tym forum nawet jest dział, w którego nazwie są dwa emulatory Amigi (ale na pc). Emulator spektrumny też można znaleźć, są wyszukiwarki na tej stronie, jest Google. Po co zadawać zbędne pytania :)
Nie każdy skrypt do forum działa dobrze na amigowych przeglądarkach www, a część ludzi na pewno z nich korzysta. O ulepszeniu interfejsu forum już pisałem. Jak dojde do tego to zrobie.
Jak hans lostowitz umie downloadować to polecam glądnąć filmiki ze stronki poniżej, a później sobie pogadamy na temat amigi pegasosa atari commodore msx zxspectrum itp. itd. ;)
Sprobuj otworzyc ten link w glownym oknie przegladarki (np. w [1] IBrowse)
Wlasnie nie wiem w czym tu problem... sprobuj kilka razy i powinno zaskoczyc:)
Nie wiem, czy ktos zauwazyl, ale na forum Wielkiej juz nie istnieje temat odnosnie glosowania (swoja droga - byl w kategorii "Smietnik", to moze ktos po prostu wyrzucil smieci... ;)
You don't have permission to access /pliki/11.jpg on this server. ale jak skpojuje ten sam link do nowego ona to idzie :) no reklama super, trzeaba takie po stronkach porozwieszać
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.