Forum » PPA
[#1] Rekiny internetu 2
No to kolejny temat. :)
[#2] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

Jak tak dalej bedziemy gadc to niedługo na tym forum bedą wątki rekiny internetu 10 :) widać ż ejest ruch

[#3] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

uu a jzu sie balem ze to koniec... wiec od czego zaczynamy :)
moze od poczatku co?? heheh

ej czy wydaje sie wam ze urazilem LeMan'a... jakos chlopak chba sie na nie obrazil :(

[#4] Re: Rekiny internetu 2

@Pawel, post #2

heheh w koncu tak to pwenie u was co cisza co? :) a tak to sie powyzywamy troszke humorki sie poprawia i gites

[#5] Re: Rekiny internetu 2

@c_s_p, post #4

Mi sie wydaje czy niedawno pisałeś, że już idziesz

[#6] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

tak sobie czytam kolejne posty niektorych nawiedzonych obywateli i widze ze na razie to oni potrafia tylko klapac jadaczkami. ze wrp zwyciezy, ze maja tylu obywateli itd. to juz nawet nie jest zabawne. niektorzy bywalcy wrp za bardzo wczuli sie w swoja nierzeczywistosc;)

[#7] Re: Rekiny internetu 2

@Pawel, post #5

no nie... ja jeszce torszke po patrze! a zegnalem sie z LeMan'em.. fajny z niego joy! tylko troszke pierniczy glupoty.. cos tam ze PPA wygra i wogole :P

[#8] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

Sio mi na IRCa, konferencje GG, czata, czy to chcecie! Sio, bo portalu sie uzywac normalnie nie da. Sio!
[#9] Re: Rekiny internetu 2

@marcik, post #8

ok... jak przeszkadzam to znikam. do jutra panowie! :)

[#10] Re: Rekiny internetu 2

@marcik, post #8

No daj luz 1,03,2005 wszystkie rekiny się usunie i będzie git
[#11] Re: Rekiny internetu 2

@c_s_p, post #7

Ja ostatnio słyszałem taki fajny kawał że WRp ma szanse na wygrana przez 5 min lezalem ze smiechu

[#12] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

Witam amigowców ;)

Życzę Waszej stronie powodzenie w rekinach i musze przyznać, że zaciekawił mnie pomysł z dogadaniem sie ppa i t4u :)

btw. nie myśleliście nad zmianą skryptu forum bo aktualny przypomina raczej system komentarzy :/

[#13] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

Bez sensu są te wątki, bo nawet pokłócić sie nie ma jak. ;)

[#14] Re: Rekiny internetu 2

@MinisterQ, post #13

Jakbyś się postarał to sie da :P

[#15] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

ani wrp ani amiga!nie glosujcie na nich!
[#16] Re: Rekiny internetu 2

@Pawel, post #11

Tu obywatel "hans" z WielkiejRzeczyspolitej.net

Mam pytanko: czy znacie jakieś dobre emulatory Amigii dla ZX Spectrum ?
[#17] Re: Rekiny internetu 2

@hans, post #16

Rozejrzyj się, na tym forum nawet jest dział, w którego nazwie są dwa emulatory Amigi (ale na pc). Emulator spektrumny też można znaleźć, są wyszukiwarki na tej stronie, jest Google. Po co zadawać zbędne pytania :)

[#18] Re: Rekiny internetu 2

@RaideR, post #12

Nie każdy skrypt do forum działa dobrze na amigowych przeglądarkach www, a część ludzi na pewno z nich korzysta. O ulepszeniu interfejsu forum już pisałem. Jak dojde do tego to zrobie.

[#19] Re: Rekiny internetu 2

@MinisterQ, post #13

Załóżcie jakiś kanał na ircu i tam gadajcie. Faktycznie bez sensu są te wątki, ale ze względu na treść, która przypomina czat...

[#20] Re: Rekiny internetu 2

@hans, post #16

Jak hans lostowitz umie downloadować to polecam glądnąć filmiki ze stronki poniżej, a później sobie pogadamy na temat amigi pegasosa atari commodore msx zxspectrum itp. itd. ;)

http://www.virtualdimension.de/download/indexe.html
[#21] Re: Rekiny internetu 2

@hans, post #16

Przykro mi, nie ma takich emulatorów. ZX Spectrum ma za małą moc obliczeniową do zaemulowania Amigi. Musisz sobie kupić lepszy komputer.

[#22] Re: Rekiny internetu 2

@Grzegorz Kraszewski, post #21

Eeee no...w koncu C64 doczekal sie PowerPC (czy jakiegos Intela) to w koncu ZX-Spektrum chyba tez, no nie? ;)
[#23] Re: Rekiny internetu 2

@Grzegorz Kraszewski, post #21

Kraschan no teraz to położyłeś mnie pod stół, myślałem że monitoz zapluje ze smiechu
[#24] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

http://www.szulu.host.sk/pliki/11.jpg
Drukowac i rozwieszac w miejscach zamieszkania
:)
[#25] Re: Rekiny internetu 2

@ako, post #24

Coś chyab źle podałeś bo nie mam dostępu do tego obrazka :(

[#26] Re: Rekiny internetu 2

@Pawel, post #25

Sprobuj otworzyc ten link w glownym oknie przegladarki (np. w [1] IBrowse)
Wlasnie nie wiem w czym tu problem... sprobuj kilka razy i powinno zaskoczyc:)
[#27] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

Nie wiem, czy ktos zauwazyl, ale na forum Wielkiej juz nie istnieje temat odnosnie glosowania (swoja droga - byl w kategorii "Smietnik", to moze ktos po prostu wyrzucil smieci... ;)

[#28] Re: Rekiny internetu 2

@ako, post #26

Jak nacisne na link to otrzymuje Forbidden

You don't have permission to access /pliki/11.jpg on this server. ale jak skpojuje ten sam link do nowego ona to idzie :) no reklama super, trzeaba takie po stronkach porozwieszać

[#29] Re: Rekiny internetu 2

@recedent, post #27

Znaczy sie juz zrezygnowali :D

[#30] Re: Rekiny internetu 2

@Pawel, post #28

Ciekawe... no ale wazne ze da sie ogladnac:)
Bedzie promocja, zobaczymy czy odniesie sukces. Ale ciiii.... :)
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem