Forum » PPA
[#61] Re: Rekiny internetu 2

@smutny_pan, post #59

Chłopaki na sprzet wydałem 5k pln, na soft drugie tyle.
Użytkowników pega jest ok. 100 i ze 30 Aone która jest jeszcze droższa

Rezerwy mamy duże, bardzo duże
[#62] Re: Rekiny internetu 2

@Goramo, post #61

Panic mode off
[#63] Re: Rekiny internetu 2

@Goramo, post #62

Panowie musimy wyrobić przewagę około 300 pkt. więc do roboty

Panic mode ON
[#64] Re: Rekiny internetu 2

@Goramo, post #61

a co mi tam, 2 smsy poszly :)
[#65] Re: Rekiny internetu 2

@Goramo, post #63

Nie chciałbym żeby to zabrzmiało zbyt złośliwie, ale dlaczego rozmawiasz sam ze sobą? :DGoramo napisał(a):

[#66] Re: Rekiny internetu 2

@smutny_pan, post #65

Tak to bywa ze smutnymi panami, ze nie rozumieja sie na konstruktywnosci. Najpierw byla baza, a potem nadbudowa! ;)
[#67] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

a ja myslalem ze jestescie calkiem milymi ludzmi (no tak z 90% prawda LeMan:))
no coz pomylilem sie :/ a szkoda!
juz dawno nie spotkalem sie z takimi "francuzami" jak wY

jestescie ciency jak sik pajaka... jak dupa weza!

tak po prostu sobie mowie zebyscie wiedzieli ze joy'e z waS sa niesamowite....

LeMan... wsac sobie parasol w dupe i otworz... podobno sie nie da ale francuzi podobno moga wszystko!

KU CHWALE
c_s_p

[#68] Re: Rekiny internetu 2

@c_s_p, post #67

hej CSP co Ci się stało
tak było sympatycznie i miło a ty wszystko paskudzisz
[#69] Re: Rekiny internetu 2

@c_s_p, post #67

Idz, przepadnij, nie siej zamentu. Wypad do ojczyzny. Jesli nie masz kogo obrazac/wyzywac to idz pogadaj z kumplami, moze Cie lepiej zrozumieja. A, wiem! To taki zart byl! Swietny, swietny, WRP rulz!
Albo sie zachowuj jakos albo zegnamy.
Przynajmniej mnie sie juz znudziles.
[#70] Re: Rekiny internetu 2

@c_s_p, post #67

Nie napisałeś tylko dlaczego tak twierdzisz. Trollowałeś, robiłeś czat z forum, etc. i mimo to nic złego Ci się nie stało.

[#71] Re: Rekiny internetu 2

@Goramo, post #68

ja pie....
teraz to jest moja wina...

czy ja rzucam blotem na wasza stronke... na was (chodzi mi o te 90% :))

nie... a co ja sobie czytam o sobie!!! qqq mili to wy nie jestescie jak w morde strzelil!

i to jak pierniczycie na WRP... dajcie pokoj! robicie sie... hmmm troszke dziecinni.

nic... jutro mi przejdzie.... chba

[#72] Re: Rekiny internetu 2

@ako, post #69

Od tego kogo można pożegnać są admini forum PPA.

[#73] Re: Rekiny internetu 2

@c_s_p, post #71

Obywatelu, weźcie sobie na wstrzymanie. Ziółka, zimny prysznic, może trochę snu. Jesteśmy tu gośćmi, tak jak kilku uczestników tego szanownego forum na WRP, więc zachowujmy sie jak cywilizowani ludzie. Nadmiar energii proponuje wyładowywać agitując gdzie się da na głosowanie na WRP w konkursie, a nie robiąc popelinę i wystawiajać złą opinię ludziom z WRP.

[#74] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

Yes, yes - 2000 głosów!!! Czy to ja? :)
[#75] Re: Rekiny internetu 2

@smutny_pan, post #73

Dzięki za wsparcie :)
BTW Żeby nie było, że amigowcy nie lubią tego typu satyry jaką prezentuje na przykład WRP. Istnieje serwis satyryczny dotyczący Amigi i Pegasosa, ale żeby zrozumieć sens publikowanych tam wiadomośći trzeba być użytkownikiem systemów operacyjnych związanych z Amigą lub Pegasosem i znać język angielski :)
Adres: wrongpla.net

[#76] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

Ludzie spadliśmy 3 głosy straty, głosować nie dajmy sie!!!!

[#77] Re: Rekiny internetu 2

@Pawel, post #76

1 miejsce odzyskane tak trzymać nie dać się

[#78] Re: Rekiny internetu 2

@Pawel, post #76

No dobra
Ale było gorąco.
Jak zwykle dzielni Japńscy wojownicy NINJA byli na miejscu i opanowali sytuację
[#79] Re: Rekiny internetu 2

@Goramo, post #78

Myślę, że jesteście najbardziej zdyscyplinowanym przeciwnikiem jakiego WRP miała. Ostatnio gdy 1,5 roku temu wygraliśmy na Republika.pl onetu, na drugim miejscu byli frajerzy fałszujący głosy na potęgę.

Nie zmienia to jednak faktu, że nie znacie dnia ani godziny. 3 dni temu zrobiliśmy w jeden dzień tyle głosów ile wy od początku lutego. Przez ostatnie dni ściagaliśmy się równo, dziś po raz pierwszy was wyprzedziliśmy.

Ogólnie to marnie was jednak widzę, nas jest po prostu więcej, a wy nie wygraliście w totka, żeby sms'y puszczać przez cały miesiąć na setki. Oczywiście nie warto nawet was pytać, czy warto, bo i tak będziecie robić swoje. Cóż :) Powodzenia. W walce o 1 i 2 miejsce zajmiecie godną, drugą pozycję. Wielka RP będzie jak zwykle w takiej rywalizacji przedostatnia

Ku chwale Wielkiej RP!

[#80] Re: Rekiny internetu 2

@Goramo, post #78

no coz, znowu bedzie rachunek z kosmosu (mam stale IP, wiec smsuje:) ale trzeba glosowac, szczegolnie TERAZ!!!

[#81] Re: Rekiny internetu 2

@Goramo, post #78

Tak ale nadal jest bardzo ciężko gonia nas ciągle ale nie dogonią;)

[#82] Re: Rekiny internetu 2

@Pawel, post #81

Panowie - wezwać kawalerię z zachodu, wschodu, północy i południa.
Nas jest daleko więcej niż marne 16k.
[#83] Re: Rekiny internetu 2

@wali7, post #82

No gdzie ta kawaleria?!?
Larum grają a ich nie ma.
[#84] Re: Rekiny internetu 2

@Goramo, post #83

Hmmm WRP zrobiła mailing nr.2 Trza się będzie na zachodnich i wschodnich portalach przypomnieć
[#85] Re: Rekiny internetu 2

@Andrzej Drozd, post #22

Ok. zgoda chłopaki, przecież my Spektrumowcy i obywatele WRP też nie lubimy microsoftu. Kiedyś w WRP był artykuł o awarii promu kosmicznego, bowiem sterowany był systemem WIndows 98. A niejaki Bill Gates został w roku 2006 rozszarpany gołymi rćkami przez zagłodzonego Linusa Torvaldsa.

ZX Spectrum nie musiał doczekiwać sić jakiegoś intela. ZX Spectrum SE (oraz nowoczesne klony Spektrum made in Russia) ma wbudowany eZ80, najnowsze cacko z firmy Zilog, które jest koniem roboczym niejednego webservera i bje wynalazki Intela pod wzglćdem ceny.

Ja ze Spectrum 48K (gumiaka) przesiadłem sić na Amstrada CPC6128 (system CP/M), a później DOS i... colorForth. Jak bćdć miał czas, to implementujć moją wersjć color4TH dla Motoroli 68K.

pozdrawiam
hans (chwała Wielkiej Rzeczypospolitej !!!)
[#86] ej, dajcie sobie spokój z tymi esemesami

@SirLEO, post #1

no proszę a jednak coś drgnęło, od północy regularnie przyrasta ilość głosów dla naszego wielkiego adwersarza
ale co mi po głowie kołata, jeśli ktoś ma nadmiar kasy to zamiast w panic mode wysyłać kolejne dziesiątki esemesów, lepiej zrobi jak dołoży się np. do amozilli, i pożytek większy dla społeczności i satysfakcja
[#87] T4Y> głos no #1000000001 oddany : )

@SirLEO, post #1

no proszę, a jeszcze w zeszlym tygodniu wierciłem oczętami dziurki w monitorze, żeby przypadkiem O2 nie wyprzedził naszych za mocno...

a teraz panowie koderzy, niech ktoś walnie na szybko jakiegoś klienta tlenofonu pod amisię żeby zrobić im na forum akcję propagandową : )
[#88] Re: Rekiny internetu 2

@hans, post #85

przecież my Spektrumowcy i obywatele WRP też nie lubimy microsoftu

A to ciekawe. O ile spektrumowcy jeszcze jakoś mogą się wytłumaczyć to powiedz jaki system operacyjny jest standardem w WRP?
WRP opanowała prawie cały świat, ale system operacyjny zainstalowany i używany to być może nadal u większośći obywatelów MS Windows.

[#89] Re: Rekiny internetu 2

@Goramo, post #84

Jasne. Jeszcze reklama na googlach, spot reklamowy w polowie Faktów w TVN i oredzie papieskie żeby na was głosować... Hehehehe :)
Po prostu przegrywać nie potraficie :) My w sumie też, ale my mamy ku temu odpowiednie środki i zasoby

[#90] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

Dajcie komentarz na morphzone... zeby znowu topik byl na gorze :)

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem