Forum » PPA
[#91] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

Uprzejmie informuję, że wielka ofensywa do 5000 głosów właśnie się rozpoczęła. Departament 404 WRP życzy miłego dnia.

[#92] Re: Rekiny internetu 2

@smutny_pan, post #89

Nie nie, to Wy nie potraficie przegrywac i dlatego musimy sie jeszcze z Wami meczyc do konca lutego... Gdybyscie potrafili, juz mielibysmy Was z glowy...
[#93] Re: Rekiny internetu 2

@smutny_pan, post #91

ja chętnie siąde w czarną Wołgę i pojade wraz ze Smutnym Panem odwiedzić co po niektórych :D

[#94] Re: Rekiny internetu 2

@H_K_patriota, post #93

A zapraszamy zapraszamy, przywitamy chlebem solą i psami.

ps. mój piesek ostatnio jakiegoś busa zakopał w ogródku
[#95] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

Ni i troche sie nam oberwalo... ale jeszcze do odrobienia! Byle tylko strata sie nie powiekszyla... I gdzie to wsparcie z zachodu? Ze wschodu? Z polnocy? Z poludnia? ;) Chyba trzeba sie mocniej przypomniec... Amiga rulez!!! :)
Pozdrawiam.
[#96] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

Use a different proxy. Prawda musi być po naszej stronie!
[#97] Re: Rekiny internetu 2

@H_K_patriota, post #93

Oj, a nie "coponiektorych"...jezeli nie no to najwyzej "x" mafie ;)
[#98] Re: Rekiny internetu 2

@sanddra, post #53

c_s_p masz jakieś kompleksy? Może jakaś porada? ;))

Całkowicie błędna diagnoza... To nie kompleksy, tylko coś znacznie gorszego - na przykład bezstresowe wychowanie :D
[#99] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

Czyżby część zwątpiła i już nie głosuje?

[#100] Re: Rekiny internetu 2

@grxmrx, post #99

Puki życia puty nadzieji
Ja głosuję dalej i moi znajomi też
Chociaż wydaje się być prze............

Do urn panowie jeszcze 16 dni
[#101] Re: Rekiny internetu 3

@Goramo, post #100

Tak sobie siedze i lukam filma na mym strasznie hałaśliwym blaszaku przy okazji ściągając mp3 i co raz se odświeże stronke tą i co widze??
Głosów cały czas przybywa szkoda że u przeciwników też...
jeszcze 1 godz i będzie nowy rekord odwiedzeń ;)
[#102] Re: Rekiny internetu 2

@Goramo, post #100

No ale kapa i taki syf jak przybywa glosow konkurencji trzeba sie troche sprezyc i jechac z tym koksem PPA rules a inne strony kanalami sciekowymi :D

[#103] Re: Rekiny internetu 3

@MróweK, post #101

Mrówek ty nie gadaj tyle tylko głosuj
I szukaj głosów w firmie niech zagłosują, znajomi, mama, tata, masz psa? też niech da głos
[#104] Re: Rekiny internetu 3

@Goramo, post #103

Ależ kolego... od gadania się zaczyna na głosowaniu się kończy mam znajomych którzy se głosuja codziennie łącznie ze mną zamiast gadać na mnie też szukaj w firmie :D
co do psa że tak napisze jest to psuj co psuje i gryzie co się da bydle pożarło mi juz joya do amigi który przewalał sie od kilku mcy po kontach w pokoju... więc do mojej puszki go niedopuszcze
[#105] Re: Rekiny internetu 2

@Denver, post #102

Własnie ku chwale ojczyzny ;)
[#106] Re: Rekiny internetu 2

@MróweK, post #105

A mnie zastanawia jedna rzecz

Jest godzina 01:37 licznik wskazuje 112 odwiedziń

To czemu do q...... nę..... nie przybyło nam 112 głosów
[#107] Re: Rekiny internetu 2

@Goramo, post #83

nie jest tak źle
[#108] Re: Rekiny internetu 2

@SirLEO, post #1

No to znowu nz czele!!! :)
[#109] Re: Rekiny internetu 2

@gracka, post #108

:) mam nadzieje ze nie na chwile ale latwo nie bedzie bo w tym momencie mamy 1 glos przewagi. wiec trzeba teraz ostro glosowac, moze uda sie jakas przewage zrobic!

[#110] Re: Rekiny internetu 2

@luk, post #109

i proponuje zalozyc nowy watek:)

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem