Nie nie, to Wy nie potraficie przegrywac i dlatego musimy sie jeszcze z Wami meczyc do konca lutego... Gdybyscie potrafili, juz mielibysmy Was z glowy...
Ni i troche sie nam oberwalo... ale jeszcze do odrobienia! Byle tylko strata sie nie powiekszyla... I gdzie to wsparcie z zachodu? Ze wschodu? Z polnocy? Z poludnia? ;) Chyba trzeba sie mocniej przypomniec... Amiga rulez!!! :)
Pozdrawiam.
Tak sobie siedze i lukam filma na mym strasznie hałaśliwym blaszaku przy okazji ściągając mp3 i co raz se odświeże stronke tą i co widze??
Głosów cały czas przybywa szkoda że u przeciwników też...
jeszcze 1 godz i będzie nowy rekord odwiedzeń ;)
Ależ kolego... od gadania się zaczyna na głosowaniu się kończy mam znajomych którzy se głosuja codziennie łącznie ze mną zamiast gadać na mnie też szukaj w firmie :D
co do psa że tak napisze jest to psuj co psuje i gryzie co się da bydle pożarło mi juz joya do amigi który przewalał sie od kilku mcy po kontach w pokoju... więc do mojej puszki go niedopuszcze
:) mam nadzieje ze nie na chwile ale latwo nie bedzie bo w tym momencie mamy 1 glos przewagi. wiec trzeba teraz ostro glosowac, moze uda sie jakas przewage zrobic!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.