Strim, dlaczego przechodzisz na personalne przytyki z miejsca? Coś Cię zabolało w mojej wypowiedzi? Godzę w Twój interes? A może w jakieś układy w których bierzesz udział? ;D
Wow! 9 słabych duszyczek które wymiękły. Toć to cały tłum przecież w środowisku amigowym

Dla przykładu, Parallaxa powyżej ignoruje 15 słabeuszy, czy jemu też dasz wykład, bo matematycznie wynika, że powinien być bardziej potępiony ode mnie? To ile osób mnie ignoruje nie jest moim problemem tylko ich i z pewnością nie jestem osobą która ma tych ignorujących najwięcej czy nawet dużo... jak sugerujesz. To ma być jakiś wyznacznik czegoś skoro się na to powołujesz? I jakież to znamienne, że szanownej, niepodważalnej władzy nie można dać "ignora" który by o czymś świadczył... NIE ZASTANAWIAŁEŚ SIĘ NAD TYM? MOŻE POWINIENEŚ?
A gdybym wypowiadał się na forum penitencjariuszy domu dla obłąkanych, domu rozpusty, albo faszyzującego ugrupowania to liczba ignorujących mnie miała by znaczenie? A skąd wiesz kto tu jaki poziom umysłowy reprezentuje? Nigdy, nikogo nie obraziłem tutaj powszechnie przyjętym przekleństwem, może zatem Ci którzy mnie ignorują niedorośli emocjonalnie lub intelektualnie więc wolą się odizolować by nie przegrać w potyczce :
Dla mnie opcja "ignora" służy ludziom słabym czy wręcz głupim. Jest tu wiele osób które moim zdaniem gadają głupoty i jakoś nie przyszło mi do głowy aby ich ignorować. Ktoś kto odbiera sobie możliwość, ewentualność zmiany opinii na temat takich ludzi najpewniej ma skłonności autorytarne. Ktoś kto nie potrafi ignorować takich ludzi i nie potrafi się powstrzymać od odpowiedzi bez sztucznego zasłaniania oczu, ma problemy z kontrolą własnych emocji. Równie dobrze mógłbym zasłonić sobie oczy i uszy w formie ignora dla rzeczywistości która mnie otacza. Najpewniej skończył bym gdzieś pod kołami tramwaju, czy spadł ze skarpy nie widząc co się dzieje w koło. To tyle, a teraz...
Mówimy o konkretnym temacie, więc skup się lepiej na nim a nie na mnie, to raz.
Dwa, to kwestia poziomu. Kto ma decydować o poziomie dyskusji? Ty czy inny lizus jako alfa i omega wyrastająca ponad takich jak ignorowany przez 9-osobowy tłum Duracel? Chłopie, uruchom szare komórki... nie Tobie i nie mnie decydować i "regulować" dyskusję. Dopóki nie sięga ona rynsztoku i personalnych obelg nikt nie powinien uważać się za Boga czy belfra decydującego czy poziom jest dostateczny.
Kryteria powinny być minimalne i proste. Zero obelg i powszechnie przyjętych przekleństw, zero bezmyślnego floodowania powtarzającą się terścią nie dającą się zrozumieć.
Ostatnia aktualizacja: 22.08.2012 17:55:16 przez Duracel