[#68]
Re: Zamykanie wątków na forum
@jubi,
post #65
I już pomijając działania, czyli faktycznie zamykanie wątków - chodzi mi też o atmosferę, którą to tworzy.
Panowie, tego czytać się zwyczajnie nie da.
Nie widziałem jeszcze, żeby jakiś wątek który faktycznie stał na merytorycznie wysokim poziomie został tu przedwcześnie zamknięty.
Nie wiem po co Wy odwiedzacie PPA, ale ja przychodzę poczytać o Amidze i pokrewnych tematach. Chętnie nawet pomogę użytkownikom, którzy mają jakieś problemy.
Natomiast w nosie mam jaki jest wasz ulubiony system operacyjny, dlaczego nienawidzicie X1000 albo MorphOSa. Albo co byście zrobili jak byłby rok 1993 i bylibyście preziem Commodore. Albo dlaczego Linux jest be albo nie jest be. Jak chcecie snuć takie bajki to pozakładajcie se blogaski i piszcie do woli. Tylko wątpie, że ktoś będzie to czytał. W każdym razie: śmietnika (taką wartość mają tego rodzaju wypociny dla mnie) z PPA nie róbcie.
Ja w ogóle się dziwie, że ten wątek jeszcze działa a kilka osób (w tym ja) nie dostało jeszcze banów. Niech się sypną, będzie spokój.
Jeśli zaś chodzi o czepianie się moderacji:
I moderatorzy nie pozwalali sobie na lekceważenie użytkowników tak ja ty to zrobiłeś opisując swój poświęcony czas jako ważniejszy od czasu poświęcanego przez użytkowników.
Czy jak idziesz do kibla publicznego i w nim załatwiasz potrzeby fizjologiczne, a później zostawiasz ten kibel w stanie niezbyt czystym, to kto ma gorzej? Ty, że skorzytałeś dobrowolnie z kibla, czy Pani sprzątaczka, która w nim musi sprzątać?
Ostatnia aktualizacja: 09.05.2013 22:37:33 przez strim