@RadoslawF, post #60
@mccnex, post #61
@RadoslawF, post #62
@Benedykt Dziubałtowski, post #64
@RadoslawF, post #65
@Benedykt Dziubałtowski, post #66
@Benedykt Dziubałtowski, post #37
@hegemon, post #39
@Benedykt Dziubałtowski, post #49
@Benedykt Dziubałtowski, post #73
@hegemon, post #76
@GumBoy, post #77
@Benedykt Dziubałtowski, post #40
@hegemon, post #78
@hegemon, post #79
@(V)(I)mothe(P), post #80
@(V)(I)mothe(P), post #80
@GumBoy, post #83
@GumBoy, post #83
10. Każdy użytkownik forum powinien starać się traktować innych uczestników dyskusji tak samo, jak sam chciałby być traktowany. Oczekując szacunku, pamiętajmy o okazywaniu go innym.
Bardzo dorby punkt. Pokaz go moderatorowi mówiącemu komuś "powinieneś się leczyć", albo kwitującego go poprzez "urzekła mnie twoja historia".
11. Forum nie służy do załatwiania spraw prywatnych - do tego służy opcja email przy nicku osoby. - chyba to co jest tu napisane, wszystko tłumaczy
Faktycznie tłumaczy. Na przykład roztrząsanie porachunków w sprawie rzekomych kradzieży sprzętu przez jakieś stowarzyszenia.
18. Porządku na forum pilnują administratorzy portalu oraz instytucja moderatora. Decyzje ustanowione przez użytkownika "moderator" są ostateczne i nie podlegają dyskusjom.
- a tego to już chyba nie trzeba komentować.
Faktycznie, nie trzeba. Zwłaszcza, że moderatorzy sami biorą udział w dyskusji odnośnie ich decyzji, łamiąc tym samym własny regulamin. No chyba, że na PPA obowiązuje eXekowy pkt. 9 (wygląda na to, że tak, choć jak ja tutaj adminowałem to jeszcze go nie było bo bana dostałem).
@hegemon, post #84
@(V)(I)mothe(P), post #85
@(V)(I)mothe(P), post #86
@RadoslawF, post #87
@(V)(I)mothe(P), post #85