@mccnex,
post #3
Kupilem dwa dzoje w sumie za 50 + przesylka 11, oczywiscie mialy byc cacy calkowicie sprawne, sprawdzone przed wysylka itp itd. Dostalem 2 szt. calkowitego zlomu niezdatnego do uzytku, z uwalonymi gumkami, polamanymi plastikami i wyrwanymi kablami. Zaproponowalem zwrot polowy kasy, bo staram się być uczciwy a jakbym wlozyl w to troche serca to moze z jednego cos by bylo (przynamniej tak mi sie wtedy wydawalo, teraz juz wiem, ze obydwa nadaja sie na szrot). Potem zagrozilem wizytą pod adresem z przelewu. Dopiero wtedy otrzymalem zdawkowa odpowiedz, ze nie miala intenetu i nie mogla odpisac wczesniej itp (a w tym czasie, na przelomie tygodnia, dawala na gieldzie ppa ogloszenia o sprzedazy roznych amig). Odpisala, ze moze mi jednego joya wymienic na innego, ale pewnie na swoj koszt mialem odsylac tego zepsutego i placic za wysylke kolejnego "sprawnego" joy'a wiec dalem se spokoj. Oczywiscie to "pewnie wina poczty" (paczka nie wygladala na uszkodzona ani ruszana), bo przeciez ona sprawdzala, wiec dziwne ze "niby" teraz nie chodza (ja to odebralem tak, ze domyslnie to ja ja chce oszukac).
Coz, ja przeboleje te 6 dych, a nie bede pchal sie do Gdanska specjalnie za taka kwote. Moze kiedys jak gdzies bede w poblizu to po prostu wpadne sie przywitac i obgadac temat.
Watek stworzylem po to, zebyscie mieli zwiekszona uwage, przy interesach z ta persona.