[#61] Re: landryneczka1985

@11111olo, post #20

Jeden poszedl juz na szrot, drugi trzymam jako pamiatke jej maila - "sprawdzilam i sa sprawne" - raczke mozesz obrocic wokol wlasnej osi ok 90 stopni w kazda strone, a kierunki nawet niektore zalapia przy wychyleniu manetki na jakies 60 stopni no i dziala chyba cyngiel fire, gorny juz nie. Przez przeroczysty spód joya pomiedzy gruchoczacymi odpryskami jakichs plastikow fajnie widac jakie to wszystko polamane jest w srodku. Nie chce go juz ratowac, posmieje sie z synem jak troche dorosnie jak to tata dal sie zrobic w ci.la
[#62] Re: landryneczka1985

@ExciterELB, post #60

No to moze przekonam Cie inaczej - czemu ten handlarz zrobil sie czerwony na pysku i zaczal sie jakac jak mechanik ta naklejke mu pokazal - oczywiscie po chwili juz spokojnie zaspiewal o takiej babce co tylko raz na jakis czas do marketa jezdzila, no ale juz wiedzial, ze zje.al i nie sprzeda wiec taki mily juz potem nie byl.

Z innej strony - naprawde doplacasz do diesla wybierajac sobie model autka, zeby robic rocznie takie przebiegi?
[#63] Re: landryneczka1985

@rzeznik666, post #62

Ja nie mam i nigdy nie będę miał diesla .. szkoda auta.. szkoda silnika.. każden jednen był w benzynce :)

a do tej landrowatej to mam dość blisko.. jak będzie sprzedawać coś co mnie zainteresuje to chętnie się przejadę.. ale z kolegami większymi od niej.. :D
[#64] Re: landryneczka1985

@rzeznik666, post #61

Nie tylko w obrebie PPA trafiaja sie naganiacze. Niedawno kupilem od atarensa na Allegro kontoler FastATA. Kasa wplacona i tyle go widzialem. Zreszta, widze ze nie tylko ja jeden mialem ten problem. A tutaj podobno "swoj dobry czlowiek". Co komu wiec po jednej landryneczce1985? Zalozyc topic i wpisywac nicki - i Allegro, i PPA. Bez litosci.
[#65] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: landryneczka1985
[#66] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: landryneczka1985
[#67] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: landryneczka1985
[#68] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: landryneczka1985
[#69] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: landryneczka1985
[#70] Re: landryneczka1985

@F7sus4, post #64

no atarens kupił ode mnie pega. problemów ze sprzedażą nie miałem, mam nadzieje że on z działaniem pega ode mnie też nie. zawsze można wylądować w szpitalu i nie dawać znaków zycia (na sieci)
[#71] Re: landryneczka1985

@michal_zukowski, post #70

Atarens ma spore opóźnienia w dostawie sprzedawnego sprzętu (3-4tyg) ale poza tym detalem reszta bynajmniej w moim przypadku była ok
[#72] Re: landryneczka1985

@miro_78, post #71

Ja też kiedyś podobnie długo czekałem, chyba ma częste wyjazdy za granicę (choć przydało by się uprzedzać wcześniej na czym się stoi).
[#73] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: landryneczka1985
[#74] Re: landryneczka1985

@flops, post #72

Czyli handlarz-importer z dobra reputacja - prawie Ostatni Mohikanin. Ciekawe, oby to byla prawda. 50zl moze bym puscil, ale za rownowartosc FastATA taryfy ulgowej nie przewiduje. Thanks for tips!
[#75] Re: landryneczka1985

@F7sus4, post #74

Tak zgadza się, wynikło opóźnienie z mojej strony.

Pisałem do kolegi w tej sprawie wcześniej ale widać dmucha na zimne i pyta się tutaj, i dobrze, nie mam nic przeciwko temu tym bardziej że jest kilku oszustów i należy być ostrożnym.

A tak apropo kolega też nie wpłacał natychmiast i nie naciskałem (13dni różnicy) , przeprosił za opóźnienie i poprosił o zrozumienie więc może też mnie zrozumie.

pozdrawiam
atarens

Ostatnia aktualizacja: 14.09.2013 00:04:31 przez atarens
[#76] Re: landryneczka1985

@atarens, post #75

[#77] Re: landryneczka1985

@snajper, post #55

Usługa kosztuje 5 zł. Przy odbiorze najpierw podpisujesz odbiór, później dopiero możesz otworzyć i wg. specyfikacji zawartości sprawdzić czy wszystko się zgadza. Jeśli nie, to piszesz protokół i paczka wraca do nadawcy.
[#78] Re: landryneczka1985

@atarens, post #75

Atarens, tylko w przeciwienstwie do Ciebie uprzedzilem o opoznieniu. Zreszta, wszystko juz wyjasnilismy kanalem prywatnym, kontroler dotarl wczoraj, czyli uznaje, ze po prostu pojawil sie delay na drodze komunikacyjnej, a nie problem na linii kupujacy-sprzedawca. FastATA w idealnym stanie, nawet jest dyskieta i ksiazeczka Elboxowa - dzieki!
[#79] Re: landryneczka1985

@Art, post #76

"Sell 100% working mouse" - w wolnym tlumaczeniu: "Sprzedaj (mi) 100% sprawna myszke"
"register letter" - "zarejestruj list"

A pozniej sie dziwimy, ze nie chca kupowac. To nie cena, bo przeciez jest atrakcyjna i niska (co to jest marne 100zl za taki rarytas!), tylko trudnosci jezykowe przyczynily sie do niepowodzenia sprzedazy.

Taki pech, na pewno przez ten piatek 13-ego.

Ostatnia aktualizacja: 14.09.2013 09:34:22 przez F7sus4
[#80] Re: landryneczka1985

@F7sus4, post #79

nie przesadzaj kolego
[#81] Re: landryneczka1985

@Art, post #76

No cóż. Hobby kosztuje
[#82] Re: landryneczka1985

@F7sus4, post #79

jeszcze "shiping" - to będzie chyba coś jak "statkowanie" :P
[#83] Re: landryneczka1985

@snajper, post #82

jo cie prosza
[#84] Re: landryneczka1985

@Art, post #76

Lepsze "engrishowe" kwiatki Ben zaliczył przy okazji sprzedaży Szaltera: http://www.amibay.com/showthread.php?t=39868 ;)

Ostatnia aktualizacja: 14.09.2013 12:05:23 przez Shoonay
[#85] Re: landryneczka1985

@Shoonay, post #84

Niy ale giera "szalter" wypas jak żech to zobejrzoł toch sie brechtoł chyba z godzina..........
[#86] Re: landryneczka1985

@heniek29cr, post #85

Uważoj yno żeby se monitora nie scharkać ;)
[#87] Re: landryneczka1985

@Shoonay, post #86

[#88] Re: landryneczka1985

@Shoonay, post #86

Po pierwsze offtop, po drugie nie powinno się śmiać z czyjejś niewiedzy lub z braków w nauce języka obcego. Jesteście parówy ;) i tyle. Zamiast się brechtać trzeba było wysłać poprawiony tekst mądrale. Wiem że Benek jest teraz "mało popularny" ale nie powinno być to pretekstem do publicznego naśmiewania się.

Ostatnia aktualizacja: 14.09.2013 14:34:27 przez PrzemasIII
[#89] Re: landryneczka1985

@PrzemasIII, post #88

Po pierwsze kolego nie wiem czy ty wjysz co znaczy "szalter" bo to o ta nazwa mi tu chodzi:D
A co do reszty to pełen szacunOK
[#90] Re: landryneczka1985

@heniek29cr, post #89

Po pierwsze kolego nie wiem czy ty wjysz co znaczy "szalter"

włącznik, ot wielka tajemnica
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem