[#79]
Re: Nowe informacje o wydawnictwach aibb.pl
@ZbyniuR,
post #78
I postanowiłem że nie sprzedaję by nie żałować tego tak jak żałowałem że wcześniej sprzedałem Amstrada.
Dobre i zdrowe podejście drogi kolego. Ja niestety byłem na łasce i niełasce mojego brata, który to sprzedał CDTV nie pytając mnie o zgodę. Na szczęście, z pomocą Taty, a przy sprzeciwie Brata, Amigę 1200 już kupiłem w pełni świadomie i jestem szczęśliwy z tego powodu jakbym był w Raju.

Ten komputer dostarcza mi masy frajdy na co dzień. Nie potrzeba mi do szczęścia PC, ani nowych wynalazków, ale nie dlatego że się starzeję - po prostu oszczędzam się w tym wyścigu.
Jako niedoszły zawodowy informatyk, który jest na rencie traktuję Amigę jako pracę zawodową, a nie hobby, jak większość tu osób. Kto wie, może w przyszłości coś uda mi się zarobić na mojej pracy. Póki co zarobiłem 1000 zł za edytor ikon. Ze studiów zrezygnowałem, bo nie wyleczyłem się jeszcze z choroby, ale ja wiem, że się wyleczę, trudno tylko powiedzieć kiedy. Jest to jeszcze kwestia paru lat (mam taką nadzieję).
Choć nie powinienem oskarżać mojego Brata, bo to dzięki niemu poznałem Amigę (jego kolega miał A500).
Ostatnia aktualizacja: 24.01.2014 19:26:25 przez Hexmage960