@lekarz_med, post #30
@zmiennik, post #27
I ja zauważyłem różnicę... i jest niebo, a Ziemia.......................na korzyść CRT oczywiście!!!
No nie należy. Trzeba się było uczyć to może teraz nawet na monitor by cię było stać a nie żal d. ściska.
Jak kogoś nie stać to niech zmieni hobby na tańsze albo zapie. na drugi etat zamiast pierdoły na forach popychać i żalić się, że ktoś ma.
dla fana amigi monitor bedzie super a komiks syf
@QkiZ, post #34
@lekarz_med, post #35
Sam w d. byłeś i g...o widziałeś a skoro przy rzekomych dodatkowych dochodach dalej biadolisz na temat ceny monitora widać dalej żal d. ściska.
Nikt tu nie poruszał kto jest lepszy ale widać tak to odbierasz - kompleks?
@QkiZ, post #39
@Jenot, post #28
@QkiZ, post #39
@michalmarek77, post #44
@Azzorek, post #41
Jakiś czas temu kupiłem na Allegro od naszego kolegi z PPA scandoubler Elboxu z FF (z myślą o Amidze 500+). Ponieważ pod biurkiem stoi retro PC Pentium 166MHz, chciałem użyć do obu Monitor LCD Eizo L557, który ma natywną rozdzielczość 1280x1024. Jak zobaczyłem na nim obraz na Amidze od razu go "odinstalowałem" z biurka. Nie dosyć, że w większości gier na PC-DOS dawał kiepski obraz (mocno nieostry), to na Amidze był już koszmar, zwłaszcza w Workbenchu. Dlatego na biurko dałem monitor CRT HP 7500, który poprzez zewnętrzny KVM obsługuje A500+ i retro PC. Na nim nawet niskie rozdzielczości Amigi wyglądają dobrze.
Reasumując.
Jeśli ktoś chce się delektować Amigą nie będzie używał do niskich rozdzielczości monitora LCD, tak samo jak do oglądania filmów z kaset VHS.
@selur, post #1
@Motyl, post #47
@mccnex, post #48
a że ktoś tam kogoś na 2 stówki wydyma to kogo to obchodzi.
@stachu100, post #49
Dziwne...
Ja oglądam dany przedmiot, oceniam ile mogę za niego maksymalnie zapłacić, ustawiam snajpera i o aukcji zapominam. Snajper strzela, i albo JA płacę tyle ile SAM CHCIAŁEM, albo nie kupuję, bo zostałem przelicytowany.
Przez kogo to już mnie średnio obchodzi. Może być nawet Chuck Norris.
@stachu100, post #52
@AceMan, post #53
Dla mnie to trochę oszustwo. Licytacja powinna odbywać się pomiędzy ludźmi, a nie wykupionymi algorytmami.
@AceMan, post #53
@WojT_GL, post #56
@stachu100, post #49
Nie ma tutaj żadnego dymania.