[#16]
Re: Amigowcy na Wikipedii
@Skotos,
post #15
Przejrzałem historię i rejestr operacji hasła "AmigaE" oraz nieistniejącej aktualnie strony "Amiga E" na polskiej Wikipedii i nie znalazłem żadnego śladu zmiany hasła z tego co jest teraz lub usunięcia. Natomiast przeszukałem też te same hasła na angielskiej Wikipedii i tam te hasła były kilkukrotnie usuwane. Może jest szansa, że się pomyliłeś i edytowałeś na en.wiki? Albo jest jeszcze jedna możliwość, mogłeś edytować tak długo, że wyskoczył Ci błąd zapisu treści do bazy danych. Hasło wygląda wtedy jak zapisane, ale tak naprawdę ma małą informację na górze, że należy jeszcze raz je zapisać. Nie widzę innych możliwości, bo tak po prostu nie może sobie ktoś mieszać w historii hasła, żeby to jeszcze ukryć. Jeżeli jednak jesteś pewien, że to hasło na 100% powstało, to naprowadź mnie na to, kto mógł to skasować, a postaram się o przywrócenie, jeśli było dobrze zrobione.
Do Valwita:
Zajmujemy się wszystkim co dotyczy gier, a nie tylko grami :) Sprzęt a w ostateczności nawet języki programowania, chociaż od tego jest inny wikiprojekt.
I jeszcze na koniec do ogółu. Mam świadomość, że poprzednio admini na polskiej Wikipedii zachowywali się dość dziwnie. Pewnie nadal są tacy, ale są też ludzie, którzy starają się wszystko zrobić porządnie. Wiem też, że na en.wiki i de.wiki jest prościej, ale zawsze lepiej czytać hasła w ojczystym języku. Może spróbujcie najpierw od jakiejś drobnej poprawki? Jeżeli coś będzie nie tak, to postaram się dowiedzieć o co chodzi adminom. Byłoby też prościej reagować w sprawie tych usuniętych haseł, gdybyście napisali kiedy to było i najlepiej jeszcze kto usunął. Wtedy mogę od razu dowiedzieć się o co chodzi ;)