[#61] Re: Szybka i płynna animacja na Amidze 1200

@Minniat, post #57

Hardware dependency = zło - tyle mam do powiedzenia w tym temacie:).
[#62] Re: Szybka i płynna animacja na Amidze 1200

@Malin, post #60

Fajny link do fajnego pliku dla fajnego komputera który nie jest Amigą :) bynajmniej taką na jaką kolega pisze rts'a...
W tym miejscu rozmawiamy o AMIDZE CLASSIC, to po co komu link pod pegaza? Ile osób to obejży? Bez sensu :)
Pozdrawiam.

[#63] Re: Szybka i płynna animacja na Amidze 1200

@kjb, post #62

A od kiedy to Amiga 1200 z PPC i BVision nie jest Amigą? Nie trzeba Pegaza aby obejrzeć wiekopomne dzieło Malina ;)
[#64] Re: Szybka i płynna animacja na Amidze 1200

@wali7, post #63

Linux też jest na Amige Classic, a dyskusja idzie o pisanie pod AOS 3.x i dlatego tak wypaliłem że to nie Classic - bo u mnie nie pójdzie (widać po sygnaturce że mam konf jak rakieta:)) Dzieki za przypomnienie. :)
Pozdrawiam.

[#65] Re: Szybka i płynna animacja na Amidze 1200

@kjb, post #64

To nic wielkiego, ot uczy się chlopak, ale wersje na classika też ma,
po prostu nie dawno pozyczono mu pegaza, by wygodniej mu sie pracowało
i musiałby sciągnąć wersję skompilowaną na classika z amigi, a ni ema
jej teraz w sieci.

[#66] Re: Szybka i płynna animacja na Amidze 1200

@kjb, post #64

AmigaOS3.x binary ;). Nie martw się mruganiem - nie ma double buffera. Kod pisałem praktycznie nie znając C, no ale zawsze coś. No i działa wszędzie;).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem