Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] Rekiny internetu
Założyłem nowy wątek. Jest to prowizoryczne rozwiązanie do czasu aż ulepsze interfejs forum.

BTW Wielka Rzeczpospolita nadal rośnie w ilości oddanych głosów. Co by nie było to tym głosowaniem przyczyniami się jak by nie patrzeć do promocji Amigi, nie traćmy więc zapału i wytrwałości w głosowaniu :)

[#2] Re: Rekiny internetu

@grxmrx, post #1

Nowy wątek też może byc ;)

Zapału i wytrwałości nie tracimy dzisjaj juz ponad 100 głosów przybyło co znaczy że większośc stałych bywalców ppa juz zagłosowała :) teraz trzeba liczyć na pomoc z innych krajów :D lub na osoby nieregularnie biorące udział w takich zbawach. Gdzie Wy jesteście jak WRP bedzie mieć do nas 200-100 głosów straty może być juz za późno na reakcje oni mają ogromny potencjał ludzki widzieliście ile jest tam osób zarejestrowanych wystarczyłby żeby każdy z nich oddał jeden głos i po nas :(, a faktycznie od kąd zaczeliśmy brać udział w tym głosowaniu sporo nowych osób dowiedziało sie czegos o Amidze/Pegasosie.

[#3] Re: Rekiny internetu

@Pawel, post #2

No to się Goście sprężyli
http://www.wielkarzeczpospolita.net/forum.php?kat=4&temat=4379&w=0
[#4] Re: Rekiny internetu

@Goramo, post #3

:D Niektóre komentarze są niezbyt zachęcające dla nas, ale ogólnei jestem dobrej myśli niedziela sie kończy i jutro poniedziałek i nowe głosy bedzie dobzr tylko sie nie poddawać:)

[#5] Re: Rekiny internetu

@Pawel, post #2

100 głosów przybyło co znaczy że większośc stałych bywalców ppa juz zagłosowała

Ja tylko chciałem przypomnieć że większość stałych bywalców odciska swoje piętno conajwyżej na liczniku odwiedzin. ;)

[#6] Re: Rekiny internetu

@MinisterQ, post #5

hej, tak sie sklada ze jakis czas temu zarejestrowalem sie na rzeczpospolita.net czyli zostalem "obywatelem" WRP ;) Przed chwila sprawdzalem skrzynke i dostalem w zwiazku z tym mejla tej tresci:

"Serwis wielkarzeczpospolita.net zostal zgloszony
do konkursu na najlepsza strone www w dziedzinie
serwis informacyjny (!). To calkiem mily akcent,
a skoro juz startujemy w konkursie, to zgodnie
z rozporzadzeniem Ministerstwa Informacji nie
mozemy go przegrac :)

Glosowac mozna za posrednictwem internetu lub SMSow
na stronie:
http://www.rekiny.pl/?action=SzczegolyStrony&PageID=3055

Z jednego adresu IP glosowac mozna tylko raz na
dobe, dlatego zapraszamy do regularnego oddawania
glosow. Tym bardziej, ze Organizator przewidzial
nagrody rowniez dla glosujacych.

Poza tym mamy przyjemnosc poinformowac, ze
po przeprowadzce na nowy serwer serwis dziala
coraz bardziej stabilnie i wyeliminowalismy
wiekszosc bledow i porazek.

Serdecznie zapraszamy i przypominamy o obywatelskim
obowiazku jakim jest czeste oddawanie glosow na
nasz serwis (glosowanie trwa do konca stycznia).

------------------------------------------------
http://www.wielkarzeczpospolita.net
redakcja@wielkarzeczpospolita.net
------------------------------------------------
Otrzymałes ten email, poniewaz figurujesz na
liscie obywateli Wielkiej Rzeczypospolitej.
Wiadomosc rozeslano do 16997 obywateli.

*** Koniec podsyîanej wiadomoôci ***

Pozdrawiam"

niezle, co? powala mnie ilosc obywateli: 16997 ! jak jeszcze wczoraj ogladalem wyniki i zobaczylem ze wielkarzeczpospolita.net jest na 3 miejscu to pomyslalem sobie ze szykuje sie kolejne natarcie; najpierw tlenowcy, pozniej grozni animgifowcy ale tak naprawde dopiero teraz mamy strasznie trudnego przecinika, wiec trzeba sie zmobilizowac i glosowac na ppa. Ja niestety mam stale IP ale za to nadrabiam sms-ami (mimo ze mam je komu wysylac:P)

ps. mimo ze do wielkiejrzeczpospolitej.net mam wielki sentyment glosu na nich nie oddam. ich pech ze akurat na luty wystawili swoja www ;)))

pozdrawiam i sorki za dlugawy komentarz...

[#7] Re: Rekiny internetu

@luk, post #6

No to chyba koniec zabawy. Jezeli nie pomoze nam taki cud jak wczoraj (niespodzianka w postaci 200 niezidentyfikowanych glosow) to mozemy sie juz czuc tak jakbysmy byli na drugim miejscu. Ci z wielkiejrzeczypospolitej ida jak burza. A juz bylo tak pieknie... Czy ten konkurs musi trwac az miesiac? :)
[#8] Re: Rekiny internetu

@MDW, post #7

Zobaczymy, mysle ze trzeba sie sprezyc jak ostatnio, namowic wszystkich znajomych :) i przypomniec na wszystkich portalach, ze nalezy glosowac codziennie. Po za tym chyba jedynym ratunkiem bedzie wystawienie jakiegos info na interii, onecie, wp :) nawet jak ktos przez przypadek kliknie to bedzie juz dobrze.
[#9] Re: Rekiny internetu

@nelson, post #8

w koncu amigowcow bylo kiedys w polszcze ze 100.000 tylko trzeba ich odnalezc :)
[#10] Re: Rekiny internetu

@MinisterQ, post #5

Tak ale Ci zpoostalli co nie głosują to nie wiem co robią ludzie gdzie wy jesteście na liczniku codziennie ponad tysiąć a głosów ledwie 300 z czego duzo ludzi oddaje po kilkanaście głosów jak ja 12 z samego netu.

[#11] Re: Rekiny internetu

@luk, post #6

Fakt ta liczba ludzi jest powalająca ale jak można przeczytać na forum WRP mase z tego to ludzi zalogowani tylko po to aby cos tam przeczytać lub raz odpowiedzic na forum, a tych udzieających an forum jest ok 400 :)

[#12] Re: Rekiny internetu

@MDW, post #7

Jaki koniec zabawy, zabawa się dopiero zaczyna to bedzie walka :)coś sie na pewno wymyśli przeciez bywało gorzej :D

[#13] Re: Rekiny internetu

@nelson, post #8

A może by ktos poprostu wszedł z PC na czat i inne takie IRCe i poreklamował troche :D

[#14] Re: Rekiny internetu

@nelson, post #9

A na świecei to jest ich troche jeszcze jakby tak z kazdego kraju kilkunastu sie wzieło za głosowanie to by już był sukces :)

[#15] Re: Rekiny internetu

@Pawel, post #12

Jezeli to nie jest chwilowy zryw to nie mamy szans. Przez ostatnia godzine zebrali ponad 200 glosow. :( Mam nadzieje, ze to jakis jednorazowy zryw...
[#16] Re: Rekiny internetu

@MDW, post #15

Kurde co jest !!! 5 min temu było 900 a teraz ponad 1000, faktycznie w takim tempie jak sie bedą poruszać do przodu to ciężko bedzie :(

[#17] Re: Rekiny internetu

@Pawel, post #10

OOO Q,,,,a moja być w szoku. No Panowie cza na gest desperacji. Zabawa nie może się zakończyć nim jeszcze się zaczeła.
No panowie szlachta KOMÓRKI W DŁOŃ i klepać SMS. po 10 na głowę.
będzie kosztowało 6,60 pln to nie majątek. A może ich zniechęcimy
[#18] Re: Rekiny internetu

@Goramo, post #17

Nie ma sensu. Oni bez wysilku moga trachnac 500 glosow w 2 godziny. Chocbysmy zastwili nasze Pegasosy i Amigi to nie damy im rady. Zabawa skonczona. Dziekuje wszystkim za emocjonujace chwile. Bylo naprawde fajnie. :)
[#19] Re: Rekiny internetu

@MDW, post #18

A moze by jeszcze tlenowcow poprosic o pomoc? Moze w krytycznej sytuacji sie za nami wstawia;)
[#20] Re: Rekiny internetu

@ako, post #19

Chyba sa za mali. :) Poza tym mysle, ze nie pomoga.
[#21] Re: Rekiny internetu

@Pawel, post #10

dokladnie, taka liczba zarejestrowanych uzytkownikow na WRP moze robic wrazenie ale nie wszyscy przeciez glosuja, tym bardziej codzinnie. nie ma sie co zalamywac tylko glosowac. a to ze glosow na WRP pojawilo sie nagle AZ TYLE wynika z tego ze osoby zarejestrowane dostaly stosownego mejla i czesc z nich zaglosowalo. wszystko zalezy od tego czy beda w tym konsekwentni do konca lutego...

[#22] Re: Rekiny internetu

@luk, post #21

Wystarczy ze wyjdzie im srednio 1 glos na osobe (ba, wystarczy polowa z nich) i nie dogonimy ich nigdy, chyba ze konkurs by trwal do konca roku, i ekipie z WRP odechcialo by sie na poczatku marca. Oni nawet nie musza byc fanatykami a i tak wygraja ;)
[#23] Re: Rekiny internetu

@ako, post #19

No 12 sz. sms poszło
Kto da więcej

A senss jest pamiętacie gify też szli ostro, i spuchli.
Cały cwancysz polega na tym że wrp gra dopiero od wczoraj, więc może to tylko ostre spięcie i się uspokoją. pozatym czytałem ich forum.
No wku... mnie
[#24] Re: Rekiny internetu

@MDW, post #20

Spróbować by można ktos tam chyab był zarejestrowany? niech sie zapyta czy by pare głosików na nas rzucili :)

[#25] Re: Rekiny internetu

@ako, post #22

nie licz na połowę tylko na 10% stado ludzi się tam loguje aby doczytać jajcarskie texty. Poczytają i idą w diabły.
A teraz ot dostali maile to poklikali
[#26] Re: Rekiny internetu

@MDW, post #18

MDW nie poddajesz się chyba bez walki jeszcze duzo czasu do końca lutego oni wysiada juz jutro żeby tylko nie stracic i byc n apierwzym ciągle to im sie znudzi :)

[#27] Re: Rekiny internetu

@Goramo, post #25

Dokładnie ale jutro juz nie poklikają a my musimy byc wytrwali

[#28] Re: Rekiny internetu

@Goramo, post #25

Oby. No wiec... walczmy dalej! Amiga RULEZ!! :)

Jutro postaram sie doladowac konto i jade z SMSami, no i codziennie 2 glosy przez www. A jak nie wystarczy to bede neostrade resetowal za kazdym razem :D
[#29] Re: Rekiny internetu

@Pawel, post #26

Glosowal bede na pewno do konca. :) Oczywiscie glosowal na PPA. Nie widze sensu glosowania na cokolwiek innego. :)
[#30] Re: Rekiny internetu

@ako, post #28

Co Ty masz neo jak ja i tylko dwa głosy!! bierz maaile taty siostry i kogo tam masz jeszcze z mailami i restartuj neo i głosuj jak ja :D

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem