[#139]
Re: Kolejne NOWE DEMO NA Amigę 500.
@slay,
post #137
Dzięki Slay, nasza prodka to małe dentro (1-plikowe), pisane i poskładane na szybko w ostatnich tygodniach, jako "sing of life" dla grupki Resistance (niebawem 20lecie). Miało być "cokolwiek", ale przy muzie jaką zrobił Mccnex i Nainain oraz grafie Sim1 - rzecz rozrosła się trochę. A mnie zależało, żeby OCSowa prodka chodziła na A1000/512kB (Twardy stestował na kick'ach 1.1, 1.2 i 1.3) oraz na nierozszerzonych A500, żeby "Staruszki" dostały trochę świeżej krwi (znasz moje podejście do tematu :)
Demo Spaceballs wymiata, choć Slummy już te pomysły pokazywał wcześniej, ale troche je rozbudował (składał to podczas party) i prodka powala świetną synchronizacją. Demo pokonało nawet prodkę Insane na AGA (co chyba zaskoczyło ludzi z Insane, bo na party było wiadomo że mają coś na #1).
Ogólnie party Solskogen mogę polecić każdemu, bo organizacja bezbłędna, atmosfera genialna no i jak widać scena skandynawska traktuje je jako jedną z głównych imprez regionu - przygotowując sporo produkcji. Tylko ceny piwa koszmarne (15zł puszkowe w sklepiku

)