na razie nie ma wyników ani releasów, ale na streamie prezentowały się przyzwoicie
1 miejsce - interko lemon - super
3 spaceballs - mój faworyt
(oba bardzo proste i krótkie)
zapamiętałem jeszcze:
pacific (czy coś w ten deseń) 2 miejsce
i y-crew - przyzwoita prodka na a500 - ale też bardzo mała link
Gratulacje dla Cahira, Jazzcata i Slayera za kolejną doskonałą produkcje na mój ulubiony model Amigi. Wszystko jak zwykle dopracowane i na najwyższym poziomie
PS. Miło mi było spotkać się z wami i pogadać o Amidze i demoscenie.
Bardzo dobra produkcja, na bardzo wysokim poziomie. Muzyka, grafika i przede wszystkim klimat produkcji bardzo do mnie przemawia. Oby tak dalej i dzięki
Wczoraj w nocy sprawdzałem na swojej 500tce z chipem i fastem w sumie 1mb i niestety nie ruszyło. Nawet zrobiłem sobie specjalną dyskietkę z s-s run sunglasses by mieć jak najwięcej pamięci ale to też za mało. Testowałem na winuae i przy 1mb chipu i 1,5 chipu się u mnie wieszało, a na 2mb chipu niby startowało ale chyba ściągnąłem jakąś trefną wersję lub coś źle zrobiłem bo miałem czarny ekran i trzaski po odpaleniu.
Nasze demo to narazie "party version", powinno chodzić na min. A500 z 1mb chip, ale czasem są z tym problemy. Zostanie to (i kilka innych rzeczy) poprawione w finalnej wersji dema, która wyjdzie już "za dwa tygodnie" :)
Ostatnia aktualizacja: 23.09.2014 10:47:02 przez slay
Nie da rady. Zaczęliśmy robić demo ze złymi założeniami odnośnie wykorzystania pamięci. Musielibyśmy zrobić demo całkowicie od nowa, żeby się zmieścić w takim układzie.
Jeśli masz A500 z Fat Agnus i rozszerzeniem pod klapką, to wystarczy przelutować zworki na płycie głównej, żeby mieć 1MB chipu. Sieć jest pełna od instrukcji jak to zrobić.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.