@dario35,
post #68
Sorki że tak późno, ale dopiero teraz miałem trochę czasu żeby zrobić zrzuty i wstawić je tu.
Muszę zaznaczyć że uruchamiałem obie wersje pod E-UAE, z wersją rtg mam kłopot bo
nie chce działać tak jak należy (zrzut pod spodem - jak wygląda wersja rtg u mnie, nie ma znaczenia
jaki moduł c2p, rozdzielczość itd. wybiorę,... zawsze wygląda to tak samo), myślę że mam coś nie tak
z systemem albo z ustawieniami e-uae. Przez ostatnie kilka dni próbowałem znaleźć źródło problemu
ale jest tyle możliwych ustawień że równie dobrze może mi się wcale nie udać. Jeśli ktoś ma jakieś
rady to z chęcią wysłucham i wypróbuję.
Jedna rzecz jest zastanawiająca - gdy pojawiają się literki z opisem zaraz przed misją wtedy jest
ok - zajmują cały ekran i nic się nie kaszani. Menu też jest skopane nic nie widać - tylko sieczka.
Pod spodem zrzuty z rtg i agi - wielkiej różnicy nie widać ale pomimo tego że wersja rtg jest "skopana"
u mnie można wyczuć delikatną różnicę która robi różnicę x )
PS. Jeszcze jedno mi przyszło do głowy - w wersji rtg tekstura podłogi "płynie" w prawo pod kątem
90 stopni do kierunku poruszania się i tylko wtedy, gdy się nie poruszam podłoga też stoi i nie nic nie
piłem ani nie brałem
Ostatnia aktualizacja: 08.09.2012 21:45:16 przez Radek_Cz