[#31] Re: Gry w które byście chcieli zagrać na Amidze z różnych platform

@Seba68030, post #1

Jeszcze przyszła mi do głowy gierka bardzo miła bez dużych wymagań i w dodatku Polska produkcja POLANIE, Amiga z AGA powinna tą gierkę przemielić długo w nią pogrywałem
[#32] Re: Gry w które byście chcieli zagrać na Amidze z różnych platform

@Seba68030, post #1

Czytając wasze posty zastanawiam się czy można by wykorzystać AI do portowania gier z innych platform na Amigę może ktoś ma wiedzę i umiejętności by tego dokonać? Wkońcu AI pomaga programistą a wręcz sama pisze kod programu.
[#33] Re: Gry w które byście chcieli zagrać na Amidze z różnych platform

@Seba68030, post #32

Jakby SI miała choć trochę rozumu to by dała radę, ale to jest taka zaawansowana wyszukiwarka z olbrzymią bazą danych. Sama niczego nie wymyśla tylko podaje przykłady, które czasem się przydają w projekcie.
[#34] Re: Gry w które byście chcieli zagrać na Amidze z różnych platform

@koczis, post #33

Kolega jest programistą mówi że trzeba umieć AI naprowadzić, naprawdę korzysta z tego oczywiście wersja płatna sam próbowałem z Basic w Atari trochę zajeło ale końcowa wersja to był deszcz losowych pikseli spadających z góry ekranu do dołu bawiłem się w wersję AI darmową. Oczywiście korzysta z wiedzy dostępnej w internecie.
[#35] Re: Gry w które byście chcieli zagrać na Amidze z różnych platform

@Seba68030, post #34

Daj mu jakieś zadanie, a się „ucieszy” i pomoże. Nauczy cię, jak obsługiwać samą siebie. Zostaje tylko się uczyć — a jedną z gier przeportujesz sam przy pomocy SI. Tylko trochę to potrwa.
[#36] Re: Gry w które byście chcieli zagrać na Amidze z różnych platform

@koczis, post #35

mu - należy rozumieć SI
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem