[#61] Re: Fanatycy poszukiwani do tworzenia !

@selur, post #48

Jeszcze można skorzystać z http://www.sourceforge.net ! Jest on co prawda tylko do projektów open source, ale jak założysz tam projekt to możesz go administrować razem z przyjaciółmi, masz dostęp do własnego forum, możesz udostępniać pliki itd.

Ostatnia modyfikacja: 26.02.2010 21:55:10
[#62] Re: Fanatycy poszukiwani do tworzenia !

@Minniat, post #61

Dzieki za dobre rady ale chcialem oficjalnie zawiadomic wszystkich, ze projekt juz dawno upadl a ja nie jestem zainteresowany prowadzeniem jakiejkolwiek strony. Zycze powodzenia wszystkim tym, ktorzy na strychu po godzinach klepia wlasne projekty w zaciszu domowym OK
[#63] Re: Fanatycy poszukiwani do tworzenia !

@AceMan, post #25

Hej .Ja ostatnio znow zajmuje sie tworzeniem "muzyki komputerowej" ,mozesz sobie posluchac na stronie www.amigaos.cba.pl.Te mp3 stworzylem w programie Buzz (tracker 2-generacji) ale nie ma zadnych przeszkod bym je przepisal w amige.Oczywiscie no bez tej jakosci soundfontow tylko 8-bit. Zreszta wlasnie tworze pierwszy kawalek w digiboster 1.7 i ucze sie obslugi tego programu.Jesli cos ci sie spodoba z tych zamieszczonych mp3 to moge to przepisac do amigi.Pozdro

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem