@waldiamiga, post #60
Nie bierze mnie jakaś skacząca zębatka.
@snajper, post #62
Chyba trzeba będzie odkurzyć projekt, skoro coś tam się rusza.@snajper, post #66
Jak ktoś grał w ostatnią wersję, to dobrze o tym wie. @amikoksu, post #69

W sumie był już dawno, tylko wczoraj go wygrzebałem przeszukując swoje przepastne zbiory. Nawet nie wiem czy to najnowsza wersja, ale to tak poglądowo. @snajper, post #70
. O tyle wyjątkowy, że to mod 4-kanałowy. Ten spaniały utwór nosi tytuł roboczy "Factory Dance". Jeszcze ze dwa i będzie komplet, czyli 7 ingejmów.
Jak robię normalize, to całość robi się zbyt cicha, co jest nie do zaakceptowania.@snajper, post #71

@amikoksu, post #73
A w kwestii oceny odsyłam ponownie do recenzji w #9 Amiga NG, gdzie muzyka została oceniona pozytywnie, otrzymując bodajże 7(*). Toteż jak Ci się nudzi z rana, proponuję zaprezentować światu swój talent do czegoś innego niż produkowanie komentarzy mających na celu wkurwianie człowieka, gdyż po raz drugi pod rząd w tym wątku trafiasz kulą w płot. @amikoksu, post #75
Ale ostatnio dużo ludzi tu mnie wkurwia, bo klikają "ignoruj posty tego użytkownika" i mi wzrasta licznik, i jak na niego patrzę, to mnie to wkurwia jeszcze bardziej. A żeby nie patrzeć, to muszę zakrywać ręką lewą stronę monitora. 
@snajper, post #74
Toteż jak Ci się nudzi z rana, proponuję zaprezentować światu swój talent do czegoś innego niż produkowanie komentarzy mających na celu wkurwianie człowieka
@BULI, post #78
No, nieźle Snajper, kolega Cie pochwalił ale ty to zignorowałeś i zdołałeś zobaczyć w tym coś złego.. a później dziwisz się, że są ignory, winne jest też PPA bo design nie taki...
zamiast tych muzyczek nagraj jakis fajny filmik na jutubie, gdzie grozisz tym ignoranckim papudrokom palcem. Ale nie w tym wiejskim dresie tylko w jakiejs koszulce na naramkach

@snajper, post #71