@Torn,
post #49
Niestety, MySQL PPA poszedł się kochać, więc moja długa odpowiedź trafiła w pustkę. Streszcze się tym razem.
Może bez chamstwa, co?
Jak już pisałem, nie widzę chamstwa w mojej wypowiedzi. Ale co człowiek, to odmienny ogląd.
A wypowiedzi Amigafana może nie są "bardzo rzeczowe", ale to jeszcze nie powód, by traktować go jak debila.
Traktuje ludzi wg. ich zachowania, a nie posiadanego komputera. To coś, czego wielu ludzi musi się nauczyć. Głupek z AmigaOS, Linuksem czy MorphOSem jest przede wszyskim głupkiem. Koniec pieśni.
Jak już musisz się poczuć lepiej
Nie muszę, czuje się świetnie. Skończyłem właśnie załatwiać duży kontrakt, piję sobię herbatę i czytam Równoumagicznienie. Pisanie na amigowe portale nie poprawia mi humoru, a często wręcz działa w drugą stronę.
Noo... Jest się z czego cieszyć, nie?
Eyetech, jak i Amiga INC, to "firmy" które są mi równie obojętne, jak kurs waluty Eskimosów. Ich pad, czy też sukces nic dla mnie nie znaczy. A mój stosunek do nich nie ma wpływu na to, że są to impotenci jeżeli chodzi o wytwarzanie czegoś. Może Ci się to nie podobać, ale jeśli znasz ostatnie 8 lat naszego podwórka.. no cóż.