[#81]
Re: Reanimacja starej Amigi czyli sto pytań do...
@amizet,
post #79
(OT)
Panie Amizet, ja Ci powiem jedno - naucz się Pan pisać po polsku, bo mnie coś trafia jak widzę Twoje posty. Nie mówię tu o ich zawartości merytorycznej (choć też mógłbym się przyczepić, ale to nie teraz), lecz mówię o ich poprawności językowej. Ortografia i interpunkcja całkowicie leżą - o ile jeszcze rozumiem sporadyczne braki czy błedy u innych, to tu jest całkowity brak jakichkolwiek zasad i kompletny pogrom. Nie wiem, co miałeś Pan z j. polskiego, nie wnikam, ale naprawdę, warto by się za to zabrać, nie od parady kazano nam czytać książki. Słowniki sa również instalowane wszędzie, m.in. w przeglądarkach, więc czemu by z nich nie skorzystać? A tym, że "to jest forum, tu se można", to się nie wykręcaj - czemu jakoś inni użytkownicy (np. ja, F7sus4, recedent, flops, itd.) potrafią pisać posty jednocześnie szanując język ojczysty? Nikogo to nie boli, ani nie powoduje problemów. A właśnie przy czytaniu Twoich postów, z których ledwo cokolwiek można zrozumieć, zęby bolą, a pod czachą dymi.
To tak na przyszłość ;)
P.S:
Filmik może dość dosadny, proszę mnie źle nie odebrać, ale mniej więcej oddaje to, co mam na myśli
(/OT)
A w temacia ACA, do kolegi autora, pomijając sprzeczki "która karta lepsza" - bierz ACA, ponieważ tam masz gwarancję ;) No i numery z overclockingiem nie są potrzebne, jeśli chcesz grać w gry, no i dodatkowo jest wyraźnie zaznaczone, że automatycznie unieważniają gwarancję. Taki zestaw jest dobry do gier z A500/A600 i "A1200 bez bajerów" oraz podstawowej pracy z systemem (warto go poznać, jest dosyć ciekawy). Jak Cię wciągnie, to zaczniesz sam odkładać na 060 i inne bajery ;)