[#91] Re: Tak z ciekawosci - jakie macie komputery i czy inwestujecie jeszcze w Amige?

@Snake, post #88

Hehe fajna masazynka,niezly bajer ale swieci chyba jak choinka:)).
Nie mam jak z komorki na kompa zrzucic fotki,szkoda:(

[#92] Re: Tak z ciekawosci - jakie macie komputery i czy inwestujecie jeszcze w Amige?

@Snake, post #86

Czy Ty jesteś Snakiem z Mod-Works? Tak mi się coś kojarzy nick oraz upodobania, czyli modding obudów...

[#93] Re: Tak z ciekawosci - jakie macie komputery i czy inwestujecie jeszcze w Amige?

@Poke, post #1

A1200 + Apollo 040/40 + m1438 + infinitiv 1 + pierdoły ala 20gb dysk/cdrw/modem/4eide

po wsadzeniu ppca który był nieco uszkodzony, płyta wykazuje objawy cięzkiej choroby, ciężkie probelmy ze stabilnością :(

do tego 5 letni laptop (cel1000/384 ram)

niestety, Kobieta (wesele,etc) nie pozwala myśleć aktywnie o finansowaniu hobby, dlatego czekam na koniec studiów, i w miarę stałą pracę, wtedy moim celem będzie pegaz.

[#94] Re: Tak z ciekawosci - jakie macie komputery i czy inwestujecie jeszcze w Amige?

@baderman, post #93

no no no gratulacje

[#95] Re: Tak z ciekawosci - jakie macie komputery i czy inwestujecie jeszcze w Amige?

@Orson, post #71

A 1200, Blizz 1260/50/32MB, HDD40GB SAMSUNG SLIM, Oryginalna obudowa, Flop 1,76/1,44MB, Myszka oryginalna, zasilacz od A500. CD-
RW spaliłem w grudniu :( Od ponad roku do mojej Ami nic nie kupiłem i jest mi z tą myślą ciężko... Brak kasy /// :(
[#96] Re: Tak z ciekawosci - jakie macie komputery i czy inwestujecie jeszcze w Amige?

@Lord_10up, post #92

Witam!
Raczej nie. Moja ksywka występuje od 1995 roku. Jak ktoś nie wierzy,to na jednej z CoverCD Magazynu Amiga są moje grafiki. A case-moddingiem interesuję się bo łączy cechy modelarstwa i komputerów,a jedno i drugie to moje hobby. Poza tym przyzwyczaiłem się że Snake'ów jest wielu.
[#97] Re: Tak z ciekawosci - jakie macie komputery i czy inwestujecie jeszcze w Amige?

@Snake, post #96

Ja mam cos takiego:

Amiga D-Box 1200, PPC 225 040/25, 128 MB RAM, Mediator 1200
Voodoo 3 3000, Realtek Ethernet card, Life View Tuner TV,
DVD RW x16, HD 20G, FDD 1.76, Spider USB, Fast ATA, Flash
Reader Card, Power 350 Watt

Z czego D-Box kupilem 2 miesiace temu, 128 MB Ramu kupilem 2 dni temu na allegro, a fast ate czytnik kart flash, spider usb i kilka innych rzeczy kupilem tydzien temu w elboxie, przesylka jescze nie dotarla ale bedzie niebawem. Do tego zarejestrowalem Poseidona i chce zarejestrowac Frying Pan. Powoli zaczynam miec wszystko co sie da wlozyc do Amigi 1200 i cokolwiek wyjdzie z konkretniejszej polki na przyklad w elboxie (sharkPPC) itp pewnie od razu bede zamawial.

Swoja droga strasznie bardzo poszukuje PPC/060 czy ma ktos takowa na pozbycie sie w dobre amigowe rece?? (efunzine nie ma takowej i jak to odpisali bedzie ciezko z zalatwieniem tej karty)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem