[#103]
Re: Jak rozbudowac sprzęt??
@kamcash,
post #102
Zastanow sie dlaczego nie ma specyfikacji
Nie wiem dlaczego, może być szereg powodów, w zależności od tego czy Rodzyn po prostu się z nas nabija, czy ma kontakty z którymś z potencjalnych producentów (Troika, Elbox, może jednak Kowalczyk), czy też może sam coś konstruuje w domowym zaciszu. No ale Ty wiesz lepiej, więc może mi powiesz.
Jeżeli to coś ma 1350 MIPS-ów, to może to być szybki ColdFire, albo jakieś nie za mocne PowerPC, ewentualnie PowerQUICC. Cokolwiek by to nie było z wymienionych, to z G4 7447 raczej nie zawalczy. Tym bardziej jeżeli to by miała być karta turbo do A1200 (chyba że wykonanie wymagające przełożenia tysiącdwusetki do wieży).
Dzień, w którym pegazowce miały paść na kolana zapowiadano chyba więcej razy niż świadkowie Jehowy zapowiadali koniec świata, także tego rodzaju teksty przestały na mnie już robić wrażenie. A co do szczęśliwego użytkowania Pegasosa, to owszem, mam Pegasosa 2 i jestem z niego bardzo zadowolony, żadna skanapkowana A1200 nie ma z nim szans, przykre to może dla niektórych, ale prawdziwe. Nie zmieni tego dowolna ilość mordek dodana do Twojej wypowiedzi.