Niepoprawny optymista - z taką ofertą to na olx by się nadawało ("do negocjacji"). Natomiast to jest ciekawostka z 1984 roku. Od czego to może być? Na PCta czy nawet A1000 za wcześnie.
Nie jest to regułą ale dość często sprzęt w pudle jest mniej zniszczony
Powiedziałbym, że jest dokładnie odwrotnie. Do aukcji z BOXem można upchać najgorsze g...o, bo i tak się sprzeda, a nabywca kupuje z myślą o pudełku; komputer (jaki by nie był) traktując wyłącznie jako dodatek do ewentualnej odsprzedaży.
Dla mnie w niczym nie przypomina to płyty Petunii, co najwyżej to jakiś kontroler stacji dysków może być do starych CBMów (podobną rzecz miałem w rękach).
Delikatne szambo ;)
Ostatnia aktualizacja: 26.03.2016 20:21:27 przez Tom Rain
Niektórym naprawdę wydaje się, że ludziom wystarczy uzupełnić szczerbatą klawiaturę byle gównem i kupią bzdurę, że jest to "design"?! Do tego dokładamy SD i 400zł luźnicą wpada na święta. Polska - mój kraj, taki piękny.
nie wiem ale takie aukcje jak z tym falconem to powinno się zgłaszać do admina allegro
bo sprzedający nie daje szans osobie która najwięcej zalicytowała
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.