@friedrich,
post #38
Panowie!!!
Po prostu euforia! Postawiłem WBClassic, oczywiście na CF. Testuję właśnie WHDLOAD. Odpaliłem jak na razie 100% gier, które odpalałem :), tzn. jakieś 10. Na pewno na różnych kickstartach, bo uruchamiałem te pod 500 i te pod 1200, AGA. Mój ulubiony pinball chodzi jak ta lala.
Męczyłem się całą niedzielę z tym, bo miałem dziwne problemy z kartą pod WinUAE, ale koniec końców jakoś poszło wszystko. CF0 do wymiany dziła bez pudła, a poprzednio musiałem kilka razy resetować, żeby zaskoczyło.
Po wszystkich niepowodzeniach powiem jedno: to jednak może być przyjemne! No i warto zakupić legalnego WHDLOAD, fajne to.

Pozdrawiam Berta Jahna i wszystkich innych szalonych amigowców, a szczególnie grupę rejestracyjną, do której się podłączyłem.
Mam małe pytanie dot. WBClassic. Otóż jak zainstalowałem system do pliku-obrazu i odpaliłem system, na dole miałem dodatkowych, bodajże 4 ikonki, na pewno była taka z trójkącikiem a'la PLAY. Bo zgraniu na partycję CF DH0: system pięknie się odpala, ale rzeczonych ikonek nie ma. Czy to kwestia ustawień?
dziękuję za dotychczasową pomoc i cierpliwość
pozdrawiam
jasiek40