..ja mam gdzies ten art jakby co...
i jeszcze dwie uwagi :
1. Teraz to wszyscy szukaja Marka Pampucha - szkoda ze wtedy jak robil dla NAS to co robil to wszyscy sie wypieli..
2. Od kiedy to Smuggler zaczal z Amiga jak to ktos napisal? z tego co wiem to zaczynal ( w srodowisku commodore) od c64, prawda Lifter? Przygoda z cda to juz inna bajka - osobiscie powiem ze stracilismy kogos waznego....Zreszta zdaje sie ze szefostwo CDA tez....
3. Ten list p. Pampucha - rozumiem doskonale po za jednym - wydaniem nr. 9/99- pozegnalnego...Dziwne ale u mnie historia konczy sie na 8/99...a szkoda..
Ja bym go chętnie znowu przeczytał i się pośmiał. MPS był użytkownikiem, nie scenowcem. Użytkownicy zawsze bzdury o scenowcach mówili i tak zostało do dzisiaj, jak widzę z tego odgrzebanego wątku ;).
Kokos, art jest w MA nr. 1/94 - to numer poswiecony scenie wlasnie - dzial"Kij w mrowisko", strona 17, podpisany przez Cham - czyli p. Marek wlasnie. Wysylam skany tych dwoch stron na @, bo nie mam gdzie i jak opublikowac
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.