[#91] Re: Zdjęcia

@Lokaty, post #90

Lokaty, ten robot w Twoim Avatarze nie pochodzi przypadkiem z takiej Chińskiej bądź Arabskiej bajki ?

Coś kojarzę ,że dawno leciało coś takiego na satce :P

sorki, za offtop

[#92] Re: Zdjęcia

@Katiria, post #13

moze byc szkoda ze bladynka :D

[#93] Re: Zdjęcia

@Hubez, post #91

Dla mnie wygląda jak Futurama... ani chińska ani arabska ;)

[#94] Re: Zdjęcia

@skipp, post #93

Bo jest Futurama :P

Dziękuję, też mi się podoba mój avek ;)

Co macie do blondynek, hmmmm? ;>

[#95] Re: Zdjęcia

@Katiria, post #94

Są zdecydowanie zbyt mądre.

[#96] Re: Zdjęcia

@Leander, post #74

No to może panowie taka propozycja - ogolimy nasze szanowne pyski, porobimy fotki i może więcej pań wejdzie na słuszną ścieżkę rozwoju i zamiast plotkami zainteresuje się czymś bardziej pożytecznym, przykładowo ogrywaniem nas w kolejne gry na meetingach :) Tylko pewnie nie każdy byłby w stanie wytrzymać widok kobiety trzymającej joystick w trakcie wykonywania fatality na kolejnej poniżonej Amigoffcy Swoją drogą moja facjata gdzieś tam w graffiti się poniewiera, bodajrze na "Pierwszym spotkaniu klubu przyjaciół wesołego pierożka", ale jak mnie najdzie to i do tego tematu coś wrzucę. Pozdrawiam.

[#97] Re: Zdjęcia

@Katiria, post #76

Ja, ten z czerwono-czarna gitara. Zdjecia zrobione 22 listopada.

http://www.rasm.com.pl/bylismy_tam/I_jam_session_22.11.2008/wyj%9Ccie_awaryjne/1.jpg
http://www.rasm.com.pl/bylismy_tam/I_jam_session_22.11.2008/wyj%9Ccie_awaryjne/2.jpg
http://www.rasm.com.pl/bylismy_tam/I_jam_session_22.11.2008/wyj%9Ccie_awaryjne/3.jpg
[#98] Re: Zdjęcia

@Katiria, post #54

Ladne piegi :]

PS. Co to za kapela na Twojej koszulce?
[#99] Re: Zdjęcia

@Hubez, post #91

Jak kolega Skipp i kolezanka Katiria (uuuoooooo... i kto by sie spodziewal kolezanka na forum ppa ;) ) trafnie zauwazyli - Bender, jednostka zginajaca, ktory dla poprwanej pracy musi spozywac non-stop alkohol (cygara pali dla przyjemnosci ;) ) - to niezwykle barwna i hardcore-owa postac Futuramy. To co widziales moze bylo nadawane na chinskiej badz arabskiej stacji poprostu?? :P

[#100] Re: Zdjęcia

@Lokaty, post #99

Bender nie pali dla przyjemności, tylko żeby wyglądać cool :) W jednym z odcinków z "what if machine" kiedy zmienia się w człowieka poznaje smak tytoniu... Z resztą nie będę opowiadał, warto obejrzeć wszystkie odcinki samemu, a potem jeszcze zabrać się za filmy pełnometrażowe (dotychczas wyszły 3). Pozdrawiam

[#101] Re: Zdjęcia

@offca, post #100

Ja sobie przypominam, ze rowniez gdzies bylo nt. przyjemnosci. Chociaz masz racje z tym "cool" to nie jestem w stanie przytoczyc odcinka, w ktorym cos takiego moglem uslyszec (byc moze i sie pomylilem co do tego... nie mam pewnosci). "What if machine" i numer z zamiana Bendera w czlowieka jest wysmienity... a w szczegolnosci, gdy ten zaczyna szukac anteny.

[#102] Re: Zdjęcia

@Lokaty, post #101

... i znajduje tam gdzie się najmniej spodziewał

[#103] Re: Zdjęcia

@Katiria, post #94

Ja tam nie mam nic do blondynek.

BTW. Wątek na ponad 100 postów bez "flejma" - rzecz niespotykana na amigowych portalach. ok, racja
[#104] Re: Zdjęcia

@APC74, post #103

Kobieta lagodzi obyczaje:). Ps przynajmniej do czasu az zona zostanie;).

[#105] Re: Zdjęcia

@Fazior, post #104

... albo jak aktualna żona się dowie

[#106] Re: Zdjęcia

@5h00n4y, post #105

...albo ktos ja przygarne, ku zazdrosci innch :>
[#107] Re: Zdjęcia

@Katiria, post #76

Jeżeli czujesz klimat Shadow of the Beast to spadłabyś mi z nieba gdybym w końcu wprowadził w życie swoje odwieczne marzenie - napisanie Shadow of the Beast 4. :) Programowaniem ma się kto zająć, grafiką 2D/3D też (ale to pod warunkiem, że byłby to projekt komercyjny i nie tylko na Amigę). Problem byłby ze scenariuszem i level-designerem.

No ale niestety im więcej mam lat tym mniej wolnego czasu. :( Może umówmy się jak już oboje będziemy na emeryturze, ok? To znaczy jak Ty będziesz, bo ja idę na nią za rok. ;)

[#108] Re: Zdjęcia

@Andrzej Drozd, post #97

Teraz to juz pewnie musztarda po obiedzie ale to ja jestem jakby co:
http://images27.fotosik.pl/300/00add23a1595b743m.jpg

Ostatnia modyfikacja: 01.12.2008 18:04:33
[#109] Re: Zdjęcia

@Lorak, post #108

[#110] Re: Zdjęcia

@Lorak, post #108

a mnie prawie ze widac w avatarze, tyle ze te zdjecie ma pare lat (ale czy to widac...:P )

[#111] Re: Zdjęcia

@Andrzej Drozd, post #98

No jak to? Eddy'iego nie poznajesz z Iron Maiden? ;P

@Faazior: Ejj ;>

@5h00n4y : EJJ! xDD

@Valwit : No tak xD

@MDW : Ymm...no przyznam, że czymś takim nigdy się nie zajmowałam ^^"

@Lorak: Ja Cię znam skądś indziej :P

@Banderas: Noo, wyglądasz jak mój były i na początku ciężko się zdziwiłam

[#112] Re: Zdjęcia

@Katiria, post #111

No co? ;)

Moja mówiła że nie ma nic przeciwko...

I że to nawet lepiej! pomysł

Może się kiedyś będzie Ciebie mogła poradzić. OK

Przezemnie, nie osobiście, ale zawsze to coś. ok, racja

Bo jej 2 koleżanki to małomówne jakieś ostatnio są.

Nic tylko leżą w pudle na szafie i się kurzą. :(

Odkąd tej pierwszej dokupiłem dopałkę, dysk twardy i trochę pamięci.

Myślisz że się obraziły?

[#113] Re: Zdjęcia

@Katiria, post #94

Katiria napisał(a):

> Co macie do blondynek, hmmmm? ;>

Ja np. nic. Ale generalnie wolę brunetki
Ale tak naprwdę, kolor włosów nie gra aż tak dużej roli, liczy się to, co dziewczyna sobą prezentuje. I nie mówię tu bynajmniej wyłącznie o walorach fizycznych, bo prawdziwe piękno kryje się w duszy człowieka.
W sumie chyba nic więcej nie trzeba mówić...

Ostatnia modyfikacja: 02.12.2008 11:51:23
[#114] Re: Zdjęcia

@Katiria, post #111

Skad??

[#115] Re: Zdjęcia

@OSH, post #113

Tja :D

[#116] Re: Zdjęcia

@Katiria, post #111

oż, to tu daje zdjecie dla pewnosci:D
kurde po padzie dysku, ciezko mi jest znalesc jakies zdjecie na ktorym byl bym w miare trzezwy, te akurat jest z naszej kanciapy:P
http://img57.imageshack.us/my.php?image=dsc00223kc6.jpg

[#117] Re: Zdjęcia

@Fazior, post #115

Fazior napisał:

> Tja :D

strach

[#118] Re: Zdjęcia

@Banderas, post #116

To lochy z Dungeon Mastera czy Black Crypt? ;)

[#119] Re: Zdjęcia

@Fazior, post #115

@OSH: Zgadzam się :)

@Lorak: ;> Światogor xP

@Banderas: Ehehe ;) Możesz być spokojny ;)

[#120] Re: Zdjęcia

@Katiria, post #119

Uo kurde, to mnie zaskoczylas;) Myslalem ze jestem totalnie nierozpoznawalny a tu takie cos. Jak juz slyszalas o Swiatogorze to sie zareklamuje. Zerkaj od czasu do czasu na stronke, bo wlasnie koncze nagrywac nastepny album:)

Ostatnia modyfikacja: 02.12.2008 17:25:49
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem