[#91] Re: Auto jako hobby.

@Deftronic/..., post #90

MDW, pojawił się test GTRa na polskim portalu:

GTR test

Ostatnia aktualizacja: 23.10.2011 12:32:12 przez Deftronic/...
[#92] Re: Auto jako hobby.

@Deftronic/..., post #90

Ja bym pewnie tego Mustanga nie oklejał ale jakby już taki był to bym na pewno zostawił, bo wygląda fajnie. Zrobione porządnie, gustownie, nie jakieś świecące naklejki "turbo" na Trabancie. :) A tak swoją drogą to niesamowita musi być ta folia (czy co to jest), którą to jest oklejane. Ładnie się to daje uformować, nie ma jakichkolwiek fałd. Nie widziałem tego na żywo z bliska i nie dotykałem ale z tego co na filmiku widać to jest rewelacyjnie.
[#93] Re: Auto jako hobby.

@Deftronic/..., post #91

Ja pier... jakie monstrum. :) Normalnie bez sensu. :) Chociaż nie obraziłbym się jakby mu tę pojemność rozdzielili na 8 cylindrów, a nie na 6. Brzmiałby jeszcze cudowniej, może i z litr by mu przybyło. Tego nigdy za wiele. Chociaż jak się patrzy na moc to mam wrażenie, że tego co w nim jest to już jest za dużo (rety, powiedziałem to...).
[#94] Re: Auto jako hobby.

@MDW, post #93

Tutaj masz monstrum :) - surowe, bezkompromisowe autp. 8.4l i V10. Miałem okazję przejechać w towarzystwie wcześniejszego Vipera Europę, więc przyjżałem mu się z bliska - surowa maszyna, nie wybacza najmniejszego błędu. :)

http://moto.pl/MotoPL/1,88389,10554172,Nowy_Dodge_Viper_z_silnikiem_8_7_l__V10.html
[#95] Re: Auto jako hobby.

@Deftronic/..., post #94

Challenger SRT8 ACR - ładny :)

http://www.amosauto.com/Articles/Mopar/News/mopar-at-sema
[#96] Re: Auto jako hobby.

@Deftronic/..., post #95

Na fajny filmik o Challengerze SRT8 ostatnio natrafiłem. Też bym tak chciał poszaleć na pustyni.

2012 Dodge Challenger SRT8: Choose Your Own Adventure!
[#97] Re: Auto jako hobby.

@Deftronic/..., post #96

.

Ostatnia aktualizacja: 07.11.2014 19:44:00 przez Dopuser
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem