[#45]
Re: Ceny na Allegro, część 3.
@flops,
post #44
Troche moze z innej beczki, jaki jest stosunek Administracji do stworzenia na PPA listy sprzedajacych/kupujacych na Allegro - czy chocby miejsca, gdzie bedzie mozna zamiescic nick i wrzucic referencje ze wspolpracy zarowno z osobami rzetelnymi jak i naciagaczami i oszustami?
Mysle, ze wiele osob mogloby na tym skorzystac.
Tak sobie mysle, bo akurat mam w toku temat jednego toksycznego kolesia, zero punktow za komentarze. 2 komenty - z czego jeden negatyw, chcial Amige za 30PLN (na chodzie) ale za pobraniem, odmowilem (zero jakiejs agresji z mojej strony) - no i dostalem chyba ze 4 maile pelne bluzgow w moja strone (jestem w/g niego kanciarzem, frajerem i pajacem

) na poziomie troglodyty. W dodatku napisal to poprzez "Zadaj pytanie". No w szoku jestem, nie spodziewalbym sie, ze Amigami interesuja sie takie prymitywy....
W ogole - pytanie do doswiadczonych Allegrowiczow: jak najskuteczniej zwalczyc takiego osobnika, doprowadzic do blokady jego konta? Napisalem do Allegro w tej sprawie i czekam na odp., ale wszelkie wskazowki z Waszej strony bylyby mile widziane.