[#91] Re: Bounty na port MorphOS-a na PowerMaca G5

@GumBoy, post #89

No nie gadaj że na tamte czasy grafika w Zeldzie nie była cudna :) Druga część wykorzystywała chyba nawet rozszerzenie pamięci N64
[#92] Re: Bounty na port MorphOS-a na PowerMaca G5

@Diabeł, post #90

Krótko się bawiłeś i już jej graficzne mistrzostwo przypisujesz? Grafika akurat była OK i nic ponadto.
[#93] Re: Bounty na port MorphOS-a na PowerMaca G5

@Diabeł, post #91

Była OK.
I przypomnę, że rozmawiamy o wyciskaniu z konsoli wszystkiego a nie o tym jak się ma grafika do reszty gier na słabszy sprzęt (bo PSX miał słabsze możliwości akurat).

No i pozostaje fakt, że wtedy jeszcze było komu robic gry na konsole N, dzisiaj taki juz jej los, że będa na nia kolejne Zeldy, Wii Sports, Mario itp.
[#94] Re: Bounty na port MorphOS-a na PowerMaca G5

@GumBoy, post #93

Pograłem dwa dni a nie 2 minuty :) Grafika w pełnych trzech wymiarach z wygładzaniem tekstur wymiatała jak na tamte czasy i możliwości konsol :)
[#95] Re: Bounty na port MorphOS-a na PowerMaca G5

@Diabeł, post #94

Jak na możliwości N64 nie wymiatała a o tym mowa. O wykorzystaniu możliwości sprzętu a nie o zrobieniu ładniejszej gry niż na gorszym sprzęcie. Ale powtarzam Ci to po raz kolejny, a Ty dalej nie rozumiesz więc dyskusja chyba nie ma sensu.
[#96] Re: Bounty na port MorphOS-a na PowerMaca G5

@GumBoy, post #95

O co Ci chodzi ???????????

https://www.youtube.com/watch?v=17GhvgCAPpA

obejrz sobie najpierw , a to tylko przedsmak tego co bedzie na Wii U ok, racja . Wiekszosc eksploatuje ponad watpliwosc mozliwosci Wii.

Co do N64

https://www.youtube.com/watch?v=XVEA-jPfDcA&feature=related

i hit tamtego czasu DOOM (wersja N64) https://www.youtube.com/watch?v=b8bTR8x1UzA&feature=related

gralem wtedy na 486DX/2/4 w DOOM i ten normalnie powalal o glebe :)

a to chyba zamyka spekulacje https://www.youtube.com/watch?v=2Nx7vQoofqM (Quake II)

to byly czasy Sega Saturn i PSX, a na PC to okres Voodoo 1/2 na ktore malo co bylo, takie wtedy byly czasy i hity.

Ostatnia aktualizacja: 08.11.2012 09:13:00 przez gx
[#97] Re: Bounty na port MorphOS-a na PowerMaca G5

@gx, post #96

O co Ci chodzi ???????????

Skoro nie zrozumiałeś o co, pomimo tego, że napisałem to kilka razy, to napisanie tego poraz kolejny nic nie zmieni.
[#98] Re: Bounty na port MorphOS-a na PowerMaca G5

@GumBoy, post #95

Nie jesteś wyrocznią żeby twierdzić że ktoś coś nie rozumie bo sobie coś ubzdurałeś i tak ma być :) Jeśli tego nie rozumiesz i twierdzisz że jak na możliwości N64 nie wymiatała (na sprzet z tak marnym pojemnościowo nośnikiem jakim był kartridż) to faktycznie dyskusja z tobą nie ma sensu :)
[#99] Re: Bounty na port MorphOS-a na PowerMaca G5

@Diabeł, post #98

Nie jesteś wyrocznią żeby twierdzić że ktoś coś nie rozumie

Jestem. Jeśli ktoś pyta o co mi chodzi to znaczy, że nie zrozumiał tego co napisałem. To chyba oczywiste. Reszto trolololo nie skomentuję, bo mi się nie chce. Trolling z owcami robi się nudny i przewidywalny.

faktycznie dyskusja z tobą nie ma sensu

Yet you still keep on barking...

Ostatnia aktualizacja: 09.11.2012 08:48:16 przez GumBoy
[#100] Re: Bounty na port MorphOS-a na PowerMaca G5

@GumBoy, post #99

rozmawiamy o wyciskaniu z konsoli wszystkiego

no wiec koledzy Cie uswiadomili, ze z N64 wycisnieto wszystko, a nawet wiecej niz wszystko :), tym bardziej, ze byly to prodki tworzone z mysla tylko o N64.
[#101] Re: Bounty na port MorphOS-a na PowerMaca G5

@gx, post #100

no wiec koledzy Cie uswiadomili,

Nie uważam, żeby szczególnie mnie ktoś z nich uświadomił. To raz. A dwa, przykład N64 tak naprawdę nijak się do Wii U ma, bo nie tej konsoli będzie ona nastepcą.

Ale nie chce mi się już o tym gadać, bo to nudne sie robi jak już pisałem. Niech wam będzie, że będa na niej wypasione technicznie gry, a nie popierdółki do machania WiiLotem, że dzięki niej PPC się odrodzi i że w ogóle tip top. Mam to gdzieś, ta konsola interesuje mnie tyle, co Wii stojące pod moim TV, czyli w ogóle. Nawet jako konkurencja dla mojej podstawowej platformy do grania (bo nią nie jest).
[#102] Re: Bounty na port MorphOS-a na PowerMaca G5

@GumBoy, post #99

Ogarnij się, nikt Ciebie o nic nie pyta owco. Przynajmniej nie ja

Yet you still keep on barking...

Your face, your ass - what's the difference?

Ale nie chce mi się już o tym gadać, bo to nudny sie.... blablabla trollololo bla bla bla ....Nawet jako konkurencja dla mojej podstawowej platformy do grania.

Ale nikt nie twierdzi że wii to cudo świata Ja tylko wspomniałem że nintendo potrafilo robić cuda na N64

Ostatnia aktualizacja: 10.11.2012 18:58:52 przez Diabeł
[#103] Re: Bounty na port MorphOS-a na PowerMaca G5

@Diabeł, post #102

Jeśli chcecie się obrzucać niewybrednymi inwektywami to zapraszam do Rzeźni. W tym dziale forum takie zachowanie nie będzie tolerowane. Proszę traktować ten post jako ostrzeżenie.
[#104] Re: Czy nowy Xbox stanie sie nowa Amiga?
Że co ??? Co ma piernik do wiatraka ?
[#105] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Porozmawiajmy o konsolach i Windowsach...
[#106] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Porozmawiajmy o konsolach i Windowsach...
[#107] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Porozmawiajmy o konsolach i Windowsach...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem