Dobra panowie, jest plakat, jest zapowiedź, świat wie. Z frekwencją powinno być dobrze. Trzeba uporządkować imprezę.
Z "eventów" Mamy:
- Prezentacje MOS-a
- Demoshow
na Amigę ECS/OCS - ja
na Amigę AGA/060 - Tom Rain na A4k? Czy może ktoś z A1200?
na Atari XL/XE oraz Atari ST, Yolk: odpalisz parę demek na bigscreenie?

na C64 - kto pokaże dema?
- Amiga CD32 z ProModule Mirka - gry wykorzystujące Akiko?

- DB3, ale Krashan jeszcze nie wie czy będzie...
- Atari 7800 Mufy
- konkurs w SWOS (lub inną grę) - wspominaliśmy, ale nie ma konkretów, więc do ogarnięcia.
Myślę, że trzeba by ustalic jakis program imprezy. Na zasadzie:
...
11:00 - 12:00 Amiga demo show
12:00 - 13:00 Prezentacja MorphOS
...
...
Byleby jakoś wkomponować w ramy czasowe "wystawców". Nie wiem czy powinniśmy to roztrząsać na forum, czy skoordynować e-mailami z Sachym na przykład ???
---
Kolejna sprawa. Co tam będzie za sprzęt i jak się do niego będziemy podłączać?
- Big screen - projektor - wejścia ? DSUB, RGB, Composite, SVHS....? Jakiś mieszacz sygnałów do tego urządzenia, przełącznik z wejściami, cokolwiek? (tak sobie marzyłem, żeby można było płynnie przełączać jakimś crossfaderem między dwoma źródłami - jeden odpala demka, drugi się podłącza lub coś w tym stylu ... :) )
- Nagłośnienie - zapewne będzie, ale jakie wejścia, czy z mikserem...itd.
To też wydaje mi się ważne, żeby się sprawa nie rypła np. z powodu tego, że nie mamy jakiejś przejściówki, kabelka, scandoublera itp.
Jak już będzie wiadomo do czego się będziemy podłączać to
niech każdy upewni się, że da radę wpiąć się ze swoją maszyną - a jak nie to będziemy szukać odpowiednich przejściówek. Każdy kto jest w temacie retro na pewno ma zestaw
---
Jeszcze jedna sprawa. Będzie ze mną na tej imprezie arti492 i obiecał wziąć ze sobą telewizor 27" LG M6227D. Zobaczcie spec w necie, żeby dobrać przjeściówki (Mufa na przykład do swojego Atari7800). To tak na poczet brakujących wyświetlaczy ;)
Czyli +1 do frekwencji i +1 do TV
Ja przywożę monitor CRT LG 17" ze scandoublerem z myślą o swojej Amidze, ale jak będzie trzeba to oczywiście się z kimś podzielę. Mogę też zabrać M1438S jeśli będę miał miejsce w bagażniku.
Ostatnia aktualizacja: 04.10.2012 11:32:06 przez mccnex