[#91] Re: Mandi dla SirLEO

@BULI, post #90

znowu dwie akcje w tym samym czasie - prosilem zeby tak nie robic
[#92] Re: Mandi dla SirLEO

@HOŁDYS, post #91

Tak, ja też wolałbym, żeby kolejna aukcja rozpoczynała się po zakończeniu poprzedniej- tak, było by czytelniej, ale jak wyjaśniłem w poprzednim poście, aukcja od Mandiego się przeciąga (i to w dobrym tego słowa znaczeniu, pomimo wpadki Ornitropera) a są inni chętni, żeby pomóc.
Z obudową od SimonaG czekaliśmy już pewnie z miesiąc, żeby wystartować.
W obecnej chwili całe dwie aukcje to nie jest aż taki ból głowy, tym bardziej, że mają się zakończyć w różnych terminach (tygodniowy odstęp czasowym) ok, racja
[#93] Re: Mandi dla SirLEO

@HOŁDYS, post #89

1. TF1208 -350 Jack_Świdnik
2. SD2IEC -150 HOŁDYS
3. SD2IEC -150 HOŁDYS
[#94] Re: Mandi dla SirLEO

@JacK_Swidnik, post #93

Skoro oferta Ornitoptera była nieważna, to czy automatycznie nie powinna się nią stać oferta wcześniejsza?
[#95] Re: Mandi dla SirLEO

@WyciorX, post #94

Skoro oferta Ornitoptera była nieważna, to czy automatycznie nie powinna się nią stać oferta wcześniejsza?

Nie chcieliśmy stawiać nikogo w kłopotliwej sytuacji, więc jeśli ktoś nadal będzie chciał licytować będzie mógł to zrobić jeszcze raz

Ostatnia aktualizacja: 05.10.2020 07:53:41 przez BULI
[#96] Re: Mandi dla SirLEO

@JacK_Swidnik, post #93

1. TF1208 -390 k3ichi
2. SD2IEC -150 HOŁDYS
3. SD2IEC -150 HOŁDYS
[#97] Re: Mandi dla SirLEO

@k3ichi, post #96

Podbijam temat - ktoś chce jeszcze wspomóc chorego Krzyska ?
Kwoty nie za duże
[#98] Re: Mandi dla SirLEO

@k3ichi, post #96

1.TF1208 - 450 Jack_Świdnik
2. SD2IEC -150 HOŁDYS
3. SD2IEC -150 HOŁDYS
[#99] Re: Mandi dla SirLEO

@JacK_Swidnik, post #98

Gratuluję zwycięzcom!
[#100] Re: Mandi dla SirLEO

@orila, post #99

Poprosze o kontakt z danymi do przelewu
[#101] Re: Mandi dla SirLEO

@JacK_Swidnik, post #98

Gratulacje. Przespałem 10:10 ;/:)

Jak przelać masz na tej stronie.

Ostatnia aktualizacja: 10.10.2020 13:08:15 przez k3ichi
[#102] Re: Mandi dla SirLEO

@orila, post #99

Przelew poszedl
Tym razem z mbanku
Zdrowka Ci Zycze i do nastepnej akcji charytatywnejOK
[#103] Re: Mandi dla SirLEO

@orila, post #99

również dziś wysłałem przelew i życzę dużo zdrowia Koledze Krzyśkowi
[#104] Re: Mandi dla SirLEO

@orila, post #99

Dziękuję wszystkim serdecznie za udział! Dziękuję i Benkowi, który wygrał w pierwszym etapie z niezłym przytupem.

Na chwilę obecną nic nie potwierdzę bo weekend, banki może odpoczywają. ;)
Oby nie było takiego bałaganu jak tutaj; http://logowanie.dzieciom.pl:45080/Files/Pismo%20US%20Bielany%20z%20dn.%208.10.pdf (powinien link działać), jak nie ogarną tego to będzie niedobrze, do tej pory wszystko dochodziło. Zawsze mam coś pod górkę i problemy. :(
[#105] Re: Mandi dla SirLEO

@SirLEO, post #104

Wierzę, że będzie wszystko dobrze OK

Gratulacje i podziękowania dla forumowiczów ok, racja OK

Przy okazji przypominam, że już "tylko" tydzień do końca akcji/aukcji w której można zlicytować fajną obudowę dla A500/ A500+ ok, racja
https://www.ppa.pl/forum/integracja/42102/nowa-obudowa-simongk-dla-sirleo#m699632
[#106] Re: Mandi dla SirLEO

@SirLEO, post #104

Postraszyłem bank kolegami z Ukrainy i dziś już doszły pieniążki. Dziękuję gorąco!
Szkoda, że wcześniej nie pomyślałem by gdzieś na Allegro wystawić gazety w podobnym celu, trochę amigowych było, masa TS, SS... a tak do kuzyna chyba wszystko poszło lata temu, mam nadzieję, że nie do pieca. :D Sobie przypomniałem w trakcie pisania; mamie się nie chciało chodzić kilometr by nadać ciężką paczkę gazet, teraz to mam po drugiej stronie ulicy paczkomat.
[#107] Re: Mandi dla SirLEO

@SirLEO, post #106

Jako że pieniążki najwyraźniej dotarły, to czekam już tylko na PM od zwycięzców gdzie mam wysłać wygrane.
[#108] Re: Mandi dla SirLEO

@orila, post #107

Paczki wysłane.
[#109] Re: Mandi dla SirLEO

@orila, post #108

Czekamy na kolejne akcje aby wesprzec kolege KrzyskaOK
Pan Bóg kazał sie dzielić ..
[#110] Re: Mandi dla SirLEO

@HOŁDYS, post #109

Paczka doszla dziekuje
[#111] Re: Mandi dla SirLEO

@HOŁDYS, post #110

Potwierdzam do mnie paczka z kartą tez dotarła, dzięki
[#112] Re: Mandi dla SirL

@JacK_Swidnik, post #111

A nasza zakala PPA ktora sileo oszukala zaklada watki jakby nic sie nie stalo...
Shame...
[#113] Re: Mandi dla SirL

@HOŁDYS, post #112

Wszystkie osoby które mogą udzielić jakiejkolwiek informacji mogącej pomóc namierzyć i ując osobnika ukrywającego się pod pseudonimem Orintroper proszone są o kontakt ze mną lub bezpośrednio z Policją podając numer sprawy KPVI.560-496/2020/RR.
Bezpośredni numer telefonu do Referatu Dochodzeniowo-Śledczego prowadzącego sprawę: 47 74 21 683
[#114] Re: Mandi dla SirL

@orila, post #113

Czyja to liczba ? której jednostki ? 7421 ? ;))

ok mam, Gdynia.

Ostatnia aktualizacja: 04.02.2021 16:51:42 przez mikecios
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem