Jeśli chodzi o koszta przesyłki (360 Euro) - płacimy połowę. Resztę bierze na siebie Phil.
Do tego trzeba będzie doliczyć koszt transportu z UK do PL - maks. 4 Euro/osoba.
czyli za te 180 euro (dzielone na 50? czyli okolo 3.5 euro/os) paczka wyląduje w UK, a nie w PL? Piszesz, że kolejne 4 euro z UK do PL, ale ja przykladowo przebywam w UK teraz, czyli za4 euro bede mial to w domu? Nadążam?
Ostatnia aktualizacja: 19.01.2017 22:20:42 przez zmiennik
Nie
Paczka jedzie do mnie, do Łodzi i za to każdy zapłaci po ~3.5Euro za osobę. Następnie wysyłka już do konkretnej osoby w Polsce to dodatkowe 20-kilka złotych za kuriera.
Jeśli przebywasz w UK, to będziemy musieli się oddzielnie dogadać.
...i właśnie przywieźli obudowy. MATKO BOSKA! Cztery pudła, każde wielkości pralki...
Teraz tylko to wszystko rozpakować, podzielić na zestawy dla każdego, zebrać pieniądzę na przesyłki i niczego po drodze nie spieprzyć
Dajcie mi się ogarnąć. Przewinę tylko małego i zaczynam.
Gratulacje. Mały sie urodził, przyjechał do domu a tam więcej obudów do Amigi niż pieluch :D Nie wyobrażam sobie bardziej Amigowego przyjścia na świat :)
Ostatnia aktualizacja: 25.01.2017 18:56:29 przez Raul
Dziękuje wszystkim za ciepłe słowa
Na najbliższym SACP-ie z oczywistych powodów mnie nie będzie (dlatego na ostatnim tak beztrosko dałem w palnik ). Dziś przygotuje listę wpłat za przesyłkę, gdzie każdy jeszcze raz określi, jak chce otrzymać obudowę.
Jeśli się umówicie, to mogę kilka/naście wysłać zbiorczo gdzieś na południe, żebyście sobie mogli podjechać i odebrać ale to musicie już ustalić.
Macie szczęście - moja obudowa nadal nawet nie spakowana, a podobno w piątek 95% miało być wysłanych... Jacyś ludzie narzekają, że nie dostali kubków - Phil twierdzi, że się pomylił w opisie i oni ich nie dostaną. Inni mieli dostać książkę, i też nici z tego - jakiś gościu na Facebooku się już wpieklił i chce zwrotu kasy. Burdel na kółkach :(
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.