@MDW, post #85
@Softfailur, post #90
@Softfailur, post #89
@MDW, post #88
@Sventevith, post #94
@Sventevith, post #94
@Sventevith, post #75
przez 50 lat p******onej komuny
oim skromnym zdanim przy takiej socjalistycznej polityce jaką prowadzi UE nigdy Europa USA nie dogoni
W byłym NRD wcale tak różowo nie jest mimo, że wpompowano tam miliardy Euro efekt demoralizacji komunizmu.
Po wojnie Niemcy były zrujnowane odbudowali sić poprzez cićzką prace.
Wićc nie mówcie k****, że jest to faszyzm, bo obrażacie mnie oraz miliony istnień ludzkich walczących o ten kraj.
Spytajcie Niemca, Francuza czy Anglika czy chcą wyjechać ze swojego kraju mićdzy innymi dzićki temu mają jak mają.
W tym roku skończyłem drogą szkołe
@Valwit, post #98
@MinisterQ, post #96
@Sventevith, post #99
Dla mnie USA to wzór pod względem gospodarczym.
Od kiedy szkoła inf. ma uczyć języka polskiego ??
@MDW, post #46
Zauwazyliscie, ze zwolennicy AmigaOS4 zachowuja sie bardzo powsciagliwie i grzecznie w tej naszej ciezkiej sytuacji? Zero docinek, klotni. Zupelnie jakby wyjechali na wakacje. A moze wyszli z zalozenia, ze lezacego nie wypada kopac?
@SZAMAN, post #93
@Sventevith, post #99
Jak chcesz żyć w pieprzonym socjalizmie to twój problem. Dla mnie USA to wzór pod względem gospodarczym.
Bzdura. Właśnie chodzi o to, że mimo takiej kasy, nie poprawiło sie praktycznie nic. Pieniądze zostały "przejedzone".
Przy korupcji takiej jak w Polsce, nic by to nie dało. Pozatym zarobiki były strasznie niskie w po wojnie.
Komunizm także narzuca polądy a faszyzmem nie jest wręcz przeciwnie więc kto tu pierzprzy jak potłuczony.
Raczej miałeś na myśli totalitaryzm. Pozatym narzucanie wszytkim wspólnej kultury w imie jednego państwa też nim jest.
To jak pisze to wtórny analfabetyzm spowodowany przyzwyczajeniem do Worda oraz tym, że przez studia informatyczne ogólnie mało pisałem i bez polskich liter. Masz racje jest to duzy wstyd ale pracuje nad tym.
Mimo coraz większego bezrobocia, jakoś Niemcy nie opuszczają masowo kraju, więc Ci twoi znajomi nie są wykładnikiem.
Od kiedy szkoła inf. ma uczyć języka polskiego ?? Jeśli to jest dla Ciebie wykładnikim poziomu szkoły informatycznej to gratuluje.
Patrząc na twoje argument oraz ich poziom nie mówił bym o pieprzeniu
@rolpho / D6, post #97
@Softfailur, post #107
@SZAMAN, post #110
@SZAMAN, post #110
@Kaczus, post #111
@Softfailur, post #112
@Softfailur, post #90
@Sventevith, post #75
@Grzesiek, post #116
Cieszy mnie, że takich głosów jak kolegi Sventevith jest coraz więcej. Widać, że to spojrzenie się przebija i może juz niedługo wieczni narzekacze będą w mniejszości.
@Valwit, post #117