Oj dzieci, dzieci... Kiedy Wy wreszcie dorośniecie i zmądrzejecie.
Grx dostaje złotą czcionkę za swój komentarz. :D Doprowadzić jego do furii to nie lada wyczyn.
No tak, cholernie musi boleć to, że osoba korzystająca głównie z peceta prowadzi amigowy portal, na dodatek, tak dobrze rozwijający się, jeden z największych na świecie.

Ale nie bójcie się jeszcze "wbiję szpilę", która mocniej zaboli.
Widzisz Szamam, dużo straciłeś, Mufa też, odrzucając naszą pomoc, razem można było znacznie więcej osiągnąć i szybciej. A tak macie co macie, zrażacie coraz to kolejnych, nie wnikając już w to czy słusznie, ale sam fakt pozostaje faktem i to ludzie zapamiętują.
Myślisz, że mi na takim czymś zależy? Myślisz, że po co ja to wszystko ciągnę? Choroba moja postępuje, coraz ciężej jest mi pisać i cokolwiek robić, a jednak staram się. Chcę po sobie pozostawić coś wielkiego, coś, co wielu będzie długo pamiętać. Ja chcę k***a jedności wsród ludzi! W moim mieście też o to walczę, też zrobiłem im portal, ale tam sam go prowadzę. Zastanówcie się wszyscy, jaki efekt można osiągnąć, mając zebranych wiele stron polskich, dotyczących amigowego świata, w jednym miejscu!? Jaka ogromna reklama, tysiące osób na "dzień dobry" mogą zobaczyć co zroiłeś. A taka strona na serwisach typu onet, czy jakiś inny, z darmowymi stronami... w jeden dzień zareklamujesz znajomym, wejdzie z 20 osób i szybko zapomni.
Zatem koledzy i koleżanki, jak jesteście autorami jakichś amigowych stron tematycznych, autorami jakichś tekstów amigowych, odezwijcie się! Nie bójcie się odezwać, nie czekajcie, aż my się do Was odezwiemy, liczy się kreatywność i Wasz potencjał. Wy macie szansę coś stworzyć i wspomóc!
Pamiętajcie, duży może więcej! :)
PS. Zdegustowanych przepraszamy.