[#84]
Re: MUI4 w wersji alpha dla MorphOS-a
@Mufa,
post #66
I jeszcze jedno jeśli piszesz o tym że system się rozwija a portal idzie w dół to sam sobie przeczysz. To nie Exec postawił na złego konia,
A kto na niego postawił, że się tak zapytam? Niby My? Niby skąd ten chory domysł? Na podstawie czego dorobiłeś sobie ideologię, że niby My na jakiegokolwiek konia postawiliśmy? Gdzie jest napisane, że my z czymkolwiek faworyzujemy? Chyba coś sobie dopowiadasz, bo nie wiem skąd takie domysły (z klimatu?)
i to nie Exec musi teraz pisac artki o gierkach z przed 15 lat
Zazdrościsz, że mamy o czym pisać? Przynajmniej tekstów w bazie jest prawie 700. I nie powiesz, że idziemy w ilość, a nie w jakość, bo teksty są raczej merytorycznie poprawne (nie twierdzę, że gdzie indziej nie są).
czy szukać innych zapchajdziur w postaci UAE czy AROSa.
Czystość rasy daje o sobie znać. Integracja środowiska przewiduje, że nie liczy się UAE, AROS, AmigaOS 4.0, MorphOS. Liczy się to, że jesteśmy amigowcami, że związani jesteśmy z Amigą, że się na tym wychowaliśmy i że nadal w tym siedzimy. A że to się nazywa jak nazywa, to czy to jest ważne? Nawet najwięksi programiści od AmigaOS 4.0 to zauważyli tworząc projekt adtools. Nawet Jens Langner to zauważył (cytat z dokumentacji do SDI_Headers - uwaga, wierni swoim świętościom nie powinni tego czytać: Because if you have followed recent development pathes of AmigaOS3 and its successors AmigaOS4 and MorphOS, you might have noticed that many parts of the original AmigaOS API/SDK have been changed. On one hand the API changed because OS4 and MorphOS are now PPC based, but also because of the senseless "fight" between
those Amiga-based platforms, it is much harder these days for a developer willing to support all of these platforms at once.).
Wież mi my tego nie potrzebujemy jest zbyt wiele do opisania o tym co się dzieje przy Amidze aktualnie.
No to piszcie, piszcie. AmigaOS 4.0 będzie dostępny PUBLICZNIE, w SKLEPIE, dla każdego, to i my będziemy pisać. I jeszcze Was zaskoczymy nie jedną i nie dwoma rzeczami. Ciekawe jak wtedy nas zaszufladkujecie... Pewnie po swojemu, ale jestem ciekawy...