[#58]
Re: AmigaOS 4.0 Classic w sprzedaży
@amigafan,
post #49
Byłem ciekaw, czy "sympatycy" systemu, którzy tak publicznie zakładali się w innych wątkach, że premiery nie będzie w zapowiedzianym terminie;
A o co ci chodzi

Ja się ciesze, że OS4 wyszedł choć mi to obojętne, bo na mojej "amidze" (Celeron 1.7 GHz, 256 MB Ram, GF2MX :) ) ten system się nie odpali.
teraz równie publicznie przyznają, że przegrali/pomylili się
Jakie przegrali

, jakie pomylili

. OS4 zapowiadany był od 2002i dlatego np. ja przestałem wierzyć w takie zapowiedzi. Ile razy było zapowiadane, że OS4 już jest tuż tuż, że właśnie już wychodzi
Chyba większe zainteresowanie i radość z wyjścia AOS4 można znaleźć na onecie czy innej wp niż na portalu gdzie są osoby rzekomo zainteresowane Amigą.
A co mam skakać z radości

biegać po osiedlu i wrzeszczeć "AmigaOS4 WYSZEDŁ

" , wyszedł, jest i fajnie. Jak dla mnie, tak czy inaczej system spóźniony jest minimum o 5 lat. No i jest mi to obojętne bo... patrz wyżej .
"życzliwych Amidze"
Amidze to ja jestem życzliwy, nie podoba mi się tylko zachowanie pewnej małej grupy tzw. "prawdziwych amigowców" i takiej postawie jestem całkowicie "nieżyczliwy" . Amigą bawię się bo lubię ten komputerek i ten system, gdybym nie lubiał to bym przez prawie 3 tygodnie nie męczył się nad amithlonem.
P.S. jakby ktoś się pytał to dalej obowiązuje to -> !suxx Amithlon ;)