[#86]
Re: AmigaOS 4.0 Classic w sprzedaży
@amigafan,
post #75
Jakiego kota ogonem? Pierwszy raz się tu do Ciebie odezwałem, z normalnym pytaniem, a Ty mi dajesz takie odpowiedzi?
Napiszę raz jeszcze - na żadnym z dwóch polskich serwisów nie widziałem, żebyś Ty okazywał entuzjazm z powodu sprzedaży OS4.0, a sam tego się wręcz domagasz od osób innych.
A przepraszam, dla mnie co jest zaczepką? Ty chyba do lusterka gadasz, bo to wszystko co piszesz się doskonale do Ciebie odnosi.
Wszędzie Cię biją, obrażają, opluwają, a Ty sądami straszysz. Może przestań takiego czegoś, naprawdę nie widzisz, że sam się pogrążasz, a niektórzy z tego korzystają i normalnie sobie jaja z Ciebie robią, a Ty wszystko widzisz jak ataki i zaczepki. Sam z siebie robisz ofiarę. W każdym tego słowa znaczeniu.
Za to on nie chcę się z tobą "bawić".
Nie wiem czy wiesz, powinieneś, ale mówienie o sobie w trzeciej osobie... to albo choroba albo nie te czasy. No ale wybaczam, zapewne się zdenerwowałeś tym atakiem na Twoją osobę.
PS. Prosiłem o nie ciągnięcie tego wątku nie na temat przez osoby trzecie. Bo albo zacznę kasować, albo nie wiem co...