Komentowana treść: Total Amiga 26 - edycja polska
[#121] Re: Total Amiga 26 - edycja polska

@Andrzej Drozd, post #120

"Zaklepane", zrozumialem ze ramowka gazety nie zmiesci juz wiecej artykulow podobnych.

"Zaklepane" = "zarezerwowane", aby nie zdarzyło się tak, że dwie osoby napiszą recenzję tego samego.
[#122] Re: Total Amiga 26 - edycja polska

@APC74, post #90

Tak - AntyDresiarza i "moich bojów z Apollo 1240" to chyba nigdy nie zapomnę ...
[#123] Re: Total Amiga 26 - edycja polska
Wczoraj dostałem Total AMIGA 26. Bardzo sympatycznie wygląda. Z rozkoszą sobie to spokojnie dzisiaj poczytam. :) Chociaż smutno się robi po przeczytaniu, że to już ostatni numer. Chociaż nie jestem zwolennikiem papierowego przekazu informacji to jednak jest to koniec jakiejś ami-inicjatywy, a to zawsze smuci. Mam nadzieję, że coś wyjdzie z PPAzety. :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem