[#109]
Re: Polskie Pismo Amigowe #1
@Kokos,
post #78
Nie mam zamiaru komentować całej tej tyralariery nonsensu, która jest nieprawdą lub wielkim nieporozumieniem, ale kilka kwestii wyjaśnienia, związanych z tematem, zamieszczę.
Po pierwsze, wcale Cię nie namiawałem do zakupu pisma (co już pare osób z wielką radością podchwyciło). Zdanie napisane w komentarzu 54 jest po prostu wynikiem zirytowania na infantylne zapytania z Twojej stronie. To nie jest nagabywanie do kupna, o czym napisałem w komentarzu 71. Masz swoje zdanie na pewien temat - szanuję to, ale forma w jakiej to robisz trąci ignorancją (przynajmniej ja to tak odczytuję), a to już trochę boli, zwłaszcza, że ludzie tacy jak autorzy tekstów, Krashan, który składa magazyn, ja, który to wszystko dopina tylko po to, aby coś dla tej społeczności pożytecznego zrobić, poświęcamy swój wolny czas i oczekujemy czegoś w zamian. Krytyka jest potrzebna. Nie wpadamy w samo uwielbienie, ale teksty o tylnej części ciała i ściskania oraz dodatkowo pomówienia o nagabywaniu i inne takie trochę są nie na miejscu.
Nie wiedziałem, też że pismo w końcu pojawi się w PDF, myślałem, że cała ta rozmowa dotyczy właśnie namówienia Was na późniejszy PDF, a artykuły miały pierwotnie w PPA pojawić się w odpowiednich działach jak to miało miejsce wcześniej. Teraz już jasne.
Wydaje mi się, że jest to jasne napisane na stronie, gdzie możesz złożyć zamówienie. Faktem jest, że nie ma tam słowem o PDF, ale jest mowa o zamieszczeniu artykułów na stronie PPA. Nie powiedziano tylko w jakiej formie. Odczytałeś (lub nie) tę informację po swojemu. Poza tym wydaje mi się, że w przeszłości prowadzono dyskusję na ten temat (na forum lub w komentarzach). Tutaj jednak mogę się mylić.