[#13]
Re: Ambitne plany Hyperionu i MorphOS Teamu na przyszły rok
No cóż kliknąłem w link www.a-eon.com i wielkie rozczarowanie niestety. Nic tam nie ma, a ja za stary jestem

na zgadywanki. Niby Hyperion to konkretna firma, a tej informacji 01.01.2010 nie ma. Wiem, zostało jeszcze trochę czasu do końca dnia, ale nie dali rady jakoś automatycznie tej "informacyjnej bomby" umieścić na stronie. Jako laik jestem rozczarowany, myślałem, że to pójdzie w kierunku profesjonalizu, szczególnie teraz gdy mają prawa do systemu, a to jakaś garażowa firemka chyba jest, a nie poważny gracz. Czekałem na ten tajemniczy projekt i czuję, że ktoś nie traktuje poważnie rynku i potencjalnych użytkowników.
Co do MORPHOS-a, to oczekuje teraz w 2010 przede wszystkim więcej oprogramownaia pod system. Fakt, jeżeli będzie można na PowerBookach uruchomić system, a mnie będzie stać na sprzęt i system, to kupię, ale pod warunkiem, że będę mógł używać coraz większej ilości orpogramowania.
Dla mnie osobiście oba amisystemy powinny mieć dzisiaj przynajmniej tyle oprogramowania co Linux, inaczej to kiepsko ten rok widzę.
A tak ogólnie to dobrze, że jest jakikolwiek ruch w interesie.