[#150]
Re: Ambitne plany Hyperionu i MorphOS Teamu na przyszły rok
@Drako^lM,
post #132
No ale powli się nim staje
W którym miejscu? Wiem wiem .so. Jakie to zabawne jest jak się z zalety próbuje robić wadę tylko dlatego, że we własnym ulubionym produkcie tej funkcjonalności brakuje.
Hmm ale myślę, że Mos tez się bardzo zbliżył do linuksa. Bo obydwa mogą używać png jako ikon. A czy ikony na Mosie mają wciśnięty stan jako osobny obrazek bo nie pamiętam?
Jeśli nie to to takie linuksowe znacznie bardziej niż .so bo .so akurat zwykły user nie widzi, za to to jak mu się ikony zachowują już tak, a operacje na ikonach to kwintesencja
amigowania przecież. Można więc zaryzykować stwierdzenie, że coś co nie ma dwóch obrazków w ikonach nie ma nic wspólnego z Amigą i jest jakimiś marnymi popłuczynami po linuksie co najwyżej.
(tak wiem, że AOS4 tez wyświetla ikony png ale za to ma prefsy jak w prawdziwym AOSie zrobione) lol (wiem, że prawie nikt nie zrozumie tej rekurencji) rotfl
Tak więc może czas przestać opowiadać głupoty, zwłaszcza że wiem iż doskonale sobie zdajesz sprawę jak to naprawdę jest. Co do chmary lam powtarzających to za innymi, mimo że nie wiedzą o czym mówią, to wiadomo, że im już nic nie pomoże, no ale cóż jeśli lamy mają tworzyć trzon użytkowników Mosa to już nie mój problem tylko Mostimu muszącego odpowiadać na głupie maile bo komuś coś "nie działa".
Ostatnia edycja: 05.01.10 00:16:21