[#126]
Re: Pierwsze AmigaOne X1000 u użytkowników
@kjb666,
post #124
Jeśli w samym materiale pisze że PB padają i w jaki sposób - to niby do czego się przyczepisz? Że nie będą padać?
Dokładnie do tego, do czego TY się czepiasz przy okazji X1000 - do "marketingu". Artykuł o wyborze sprzętu jest sensowny i nie zamierzam temu zaprzeczać. Gdybym jednak tylko *chciał* mógłbym go wtedy wypaczyć na wiele intrygujących sposobów i przedstawić w bardzo krzywym stopniu "marketing" pt. jak łatwo za 200zł wypróbować MorphOsa. A na wszelkie protesty odpowiadać: "Przecież to fakty!"
Ale nie chcę. I jak widać nikomu innemu też się nie chciało.
Dlatego właśnie przeszkadza mi, że w wątku dotyczącym X1000 taka duża ilość (wydawałoby się dorosłych) facetów zachowuje się ja dzieci...
Jeśli w newsie o X1000 stało by jak byk "za drogi i nie da się go wykorzystać w pełni, nie wiadomo kiedy się będzie dało... pierwszy filmik nic nie poakzuje, poza tym że komputer dał się uruchomić i wczytał system" itd, itp, etc, to też by sie nie było do czego doczepić usmiech Prawda?
Nieprawda. Zerknij do wiadomości #159, akapit 2. Taką właśnie treść zacytowałem "z materiału". A i tak się czepiasz... Stosujesz "podwójny standard"?
Zresztą duża część marketingu z którym się wydajesz walczyć jest dla mnie dość wątpliwa. Przecież nawet na eXecu, uwzględniając cały potencjał sprzętu, nikt nie zaprzeczał ryzyku projektu, kosztu oraz potencjalnego spowolnienia rozwoju systemu.
Ostatnia aktualizacja: 08.02.2012 00:40:37 przez Radov