Komentowana treść: Pixel Heaven 2014 - wstępniak
[#91] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak

@Gżegżółka, post #90

Koniecznie wrzuć.
[#92] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak

@forge, post #78

3/99

Łał, gazety mam, to sobie sprawdzę. Ja myślałem że to było w epoce Pentium II, a to jednak już była epoka Pentium 3.
Mam zapytanie. Ile od tego "niesławnego" tekstu, Tinner podziałał jeszcze na scenie?
[#93] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak

@Des, post #80

że bez Jego ciężkiej pracy Amiga nie zdobyłaby tylu wiernych fanów.

To fakt, a MA skutecznie przekonało ludzi do używania systemu, a nie tylko wkładania dyskietek z grami.
[#94] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak

@Skotos, post #74

Dla mnie Kraszan też autorytetem.
[#95] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak

@wuk, post #84

Dokładnie
[#96] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak

@trOLLO, post #86

Polać temu panu bo mądrze pisze!
[#97] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak

@Andrzej Drozd, post #96

Andrzej: Po co te nic nie wnoszące komentarze o treści "Dokładnie", "Tak jest", "Zgoda" itp.? Potrollować się zachciało?
[#98] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak

@Andrzej Drozd, post #92

Jeszcze dosyć długo. O ile myśmy przestali być aktywni, to zaczał działać z Lamersami (XTD, Atom, Shex i reszta ekipy). Zresztŕ wtedy, wszyscy wpadali do siebie nawzajem "poza scenŕ" na imprezy. Możesz go nawet zobaczyć w ich produkcji. Tytułu nie pamiętam, ale tam gdzię pojawiajŕ się z kapeluszem. To chyba było intro do NTB. A i jeszcze z takŕ muzŕ metalowŕ też.

Ostatnia aktualizacja: 31.05.2014 22:54:41 przez Deftronic/...
[#99] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak
Moze Pan marek Pampuch moglby pisywac wstepniaki do ppa co miesiac byloby super.
[#100] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak

@SzaryWilk, post #99

Liczę na jakiś raport z imprezy, jak np. wyglądało spotkanie z ludkami od Amiga Magazynu. jakie padały pytania - te ciekawsze - jakie odpowiedzi. Może filmik, zdjecia z imprezy z opisem.
[#101] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak

@Deftronic/..., post #100

Drugi dzień był równie ciekawy co pierwszy :) Trochę mniej maszyn było dostępnych, trochę nie równy podział był na dwóch salach, na jednej była masa amig i innych komputerów a na drugiej tylko kilka maszyn które się nie zmieściły. Dziś też chyba mniej amig było włączonych, szkoda że nie na wszystkich było w co pograć, na jednej były tylko Cropky ale próba odpalenia zawiesiła system, a na innej było tylko demo boing ball. Miałem masę zabawy z deluxe paintem :) Za to posłuchać było czego, masa ciekawych gości :)
[#102] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak

@Deftronic/..., post #100

Na sam początek napisze ze było fajnie.masa starych i nowych znajomych.Postaram się coś napisać. ..wrzucić zdjęcia, tylko poczekajcie jeszcze
[#103] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak

@stefkos, post #102

Czy orientuje się ktoś czy będą udostępniane filmy ze spotkań na PH? W szczególności chodzi mi o dyskusję z Panem Markiem oraz Tribute to Jay Miner.
[#104] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak
Piękny wstępniak, jak za starych dobrych czasów, i tematycznie i wizualnie :)
[#105] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak
ehhh, było grubo - obaczyć te piękne twarze po latach, przekonać się jak świat jest wciąż coraz mniejszy (ale jednak trochę starszy ;), czy wychylić destylat przy krzakach z "ziomami" z Sensible'a i Bitmap Brothers - bezcenne szeroki uśmiech

cytując za M. Pythonem - "było wiele radości"

Ostatnia aktualizacja: 02.06.2014 01:42:47 przez rolpho / D6
[#106] Re: Pixel Heaven 2014 - wstępniak

@rePeter, post #7

Ten Pan to mógł być P. Janusz Żurek związany z MapaSoft.

Ostatnia aktualizacja: 31.08.2026 10:24:47 przez Hubez
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem